Ki ne emlékezne az első, országosan is nézhető magyar valóságshow-ra, a Big Brother 1-re? Évi, a győztes nem találja helyét a világban.

Lehet, hogy örökre a pszichiátrián marad az első magyar Big Brother-győztes
Fotó: Youtube

Már évek óta pszichiátriai kezelésre szorul Párkányi Évi, az első magyar Big Brother-győztes. Hiába nyerte meg a fődíjat, élete darabokra hullott, és egy kaposvári pszichiátriai intézet jelenti számára az otthont.

Pedig Évit hazaengednék, ha találnának mellé olyan személyt, aki hajlandó folyamatosan felügyelni, hogy beveszi-e a gyógyszereit.

A család nem vállalja

A Kiskegyednek nyilatkozó családtagok azt állítják, senki nem vállalja az állandó felügyeletét, még az édesanyja és a nagymamája is elzárkózott ettől. Ráadásul Évi nem is szeretne egyik családtagjával sem együtt lakni, így a kör bezárult.

Évi 2010-ben már egyszer kikerült az intézet fogságából, munkát is talált, de mivel nem szedte rendesen a gyógyszereit, hamar visszaesett, és újra a pszichiátrián kötött ki.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Borsó
Tyúk meg a tojás tipikus esete. Nem volt a lánynak semmi, de semmi baja. Megnyerte ezt a vackot, ölébe hullott a pénz, és mint minden szegénysorból jött, nulla pénzügyi kultúrával rendelkező ember, 10 perc alatt eltapsolta semmire. Mikor ezt felfogta, akkor összeroppant... és itt kellett volna neki pszichoterápia, hogy elmondják neki, van élet ezután is, tanuljon a hibájából, ne adja fel, nem a pénz a világ, és a többi. Ehelyett pszichiáterhez vitték, kezelést-lélekgyógyítást nem kapott, de “gyógy”szereket, amikre rendesen ráfügött és zombivá vált, azt igen. Mostanra meg mint minden drogfüggő, nem tud élni a vackai nélkül. Magyar egészségügy, szép volt, legyetek büszkék a munkátokra.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
@Borsó: asszem van egy gyermeke is...valakitől bekapta a legyet, aki aztán megpattant..(ha jól tudom)..még házacskára is futotta, de aztán kihúzták alóla a szőnyeget...

nagy kár érte..
lampa laz
Nem tudom, h időről, időre mi a francért kell szerencsétlen sorsát előkapni és írogatni róla. Ő már nem tudja önmagát megvédeni, így rohadt dolognak tartom, h légből kapott sztorikkal szórakoztassák a pletykaéhes olvasókat.
Vannak erre bőven, ott van mindjár adócsalógyőző, kelemenqvaannácska, aranylábú balerina stb...
papa.49
@lampa laz: Igazad van elég baj ez ő neki ...
KisGenyo2
Megint, csak "LEHET"? Már vagy 5x megírták, hogy igen ott marad... Vagy ez ilyen "kezdőtéma", az új cikkíróknál?
szaboria1
@lampa laz: @KisGenyo2: Uborka szezon van a Kiskegyednél bulvár laptól mit várunk. Lehet abban reménykednek így megint jobban fogy a lap.
lampa laz
@szaboria1: Igazad van, sokan jobban buknak az ilyen sztorikra, mint mészáros gazdagodására.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél