Megdöbbentő vallomást tett Papadimitriu Athina az RTL Klub Reggeli című műsorában. A színésznő azt állította: Réka gyermekét szexuálisan zaklatták és megalázták a színművészeti felvételi beszélgetésén.

A 63 éves színésznő teljesen felzaklatva beszélt a történtekről. Elárulta, hogy legkisebb gyermeke, Magyar Réka is jelentkezett a Színművészeti Egyetemre. Rékát a felvételi közben szexuálisan zaklatták és megalázták – mondta a színésznő. A 18 éves lányt állítólag nyalogatták és csókolták az iskolában.

Papadimitriu Athina a rektort is felkereste az ügy miatt, aki nem tudott a történtekről.

Az én gyerekemet egy nő zaklatta felvételi közben. Föl is hívtam a rektort, beszéltem vele. Ő nem volt jelen, hüledezett, azt ígérte, utánanéz. Aztán azt hallottam, ez nem újdonság, és nemcsak az én gyerekemmel történt. Könyörgöm, egy 18-19 éves, kiszolgáltatott gyerekkel... És nem értem, mit akart elérni. Hallottam olyan esetről, hogy valakit elkezdett vetkőztetni, erre az jól megpofozta, az én gyerekem jól megijedt, és befeszült

- mesélte.

Nem értem, hogy ez mire megy ki. Arra, hogy utána ezekkel a színészekkel bármit meg lehessen csinálni? Hogy a rendezők azt csináljanak velük, amit akarnak? Végrehajtó kis figurák legyenek? Ne legyen saját egyéniségük, saját gondolatuk?

– tette hozzá Papadimitriu Athina.

Papadimitriu Athina szerint Réka lányát nagyon megviselte az eset. A színésznő egyelőre nem tett további lépéseket az ügyben.

A teljes beszélgetés itt látható:

Forrás: Blikk, RTL Reggeli

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyarbakancs
Arra lennék kíváncsi ha egy ,hölgy kikezd,kacérkodik egy férfival az miért nem jelentik a férfiak?
Ja mert imponál neki.
Nem szeretnék senkit megbántani de mostanában ha valami nem sikerül valaki hölgynek mindjárt szexuálisan zaklatják.
gondolom férfi társaim szeretnék ha zaklatná egy két hölgy. ne úgy hogy adjál pénz hanem úgy másképpen.
Eladott Ország
És mit szólt mindehhez a felvételi bizottság, az 3-4-5 tanár, aki jelen volt a meghallgatáson? Nézték szótlanul, netán ez egy előre megrendezett jelenet volt, hogy kiderüljön, váratlan helyzetekben hogy reagál a hallgatójelölt. Gondolom nem vették föl, (ez a második rosta volt), azért a cirkusz. Így fél évvel később. Tehetséges, csak ledermedt. Hihető. Ha az utcán vagy a buszon, villamoson a mai világban odamegy hozzá egy lány, egy fiú vagy egy férfi és elkezdi simogatni és benyúl mondjuk a blúzába, akkor is majd némán, dermedten tűri, áll és várja, hogy hova fut ki a műsor? Hát ebben a lányban még természetes védekezési ösztön sincs! Ilyenre nevelte? Kísérgesse a kedves mama, mielőtt megerőszakolja valaki fényes nappal ezt a bamba gyereket a körúton. Más normális 18 éves -aki régen túlesett valószínűleg az első csodálkozáson- úgy vágta volna önvédelmi reflexből, önkéntelenül pofán visszakézből a simogatós ifjú lányt, hogy a fal adja a másikat! Többet nem simogatna, az tuti. Hogy lehet egy mai 18 éves ilyen teszetosza? Ennél előrébb tart manapság már egy 14 éves is.
Veleda
Azt nem értem, hogy a felvételi meghallgatáson, a felvételi bizottságon kívül mit kerestek ott "más egyéb" személyek,? A szinművészeti felvételi egy nagyon összetett felvételi, a jelentkezőnek többszörösen bizonyítania kell a sokoldalúságát. Hajdanán egy ilyen meghallgatás még 3-4 órát is igénybe vett, oda nem kell nézőközönség
ittott
@Eladott Ország: annyira igazad van, hogy az már fáj.
szep napot
A lanya castingon volt felvetelizni. Professzor Woodman es Professzor Kovi voltak a vizsgaztatok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.