Egy hollywoodi színésznő szerint a 90-es években Seagal úgy akart neki szerepet adni, hogy egyedül kellett volna a férfi házába mennie. Nem ő az első, aki ezzel állt elő. 

Lisa Guerrero hollywoodi színésznő szexuális zaklatással vádolta meg Steven Seagalt – olvasható az LA Times cikkében.

Guerrero állítása szerint Seagal még 1996-ban a saját házába hívta egy meghallgatásra a Tűz a mélyben című filmjéhez, de a nő rosszat sejtve egy női munkatársával érkezett a házba. Seagal egy selyem háziköntösben fogadta őket.

Szexuális zaklatással vádolják Steven Seagalt

Fotó: wikipedia/Kremlin.ru

Még aznap este hívta a menedzsere, hogy Seagal akar még egy meghallgatást még aznap éjjel a házában, ahova egyedül kellene mennie. A nő ezt kihagyta, viszont így végül nem az övé lett a főszerep, csupán mellékszerepet kapott a filmben.

A forgatáson is furcsa volt a helyzet a nő szerint, Seagal ott is megpróbálta behívni az öltözőjébe, de Guerrero ezt a "lehetőséget" is inkább kihagyta.

Egy Playboy-modell, Jenny McCarthy 1998-ban a Száguldó erőd forgatásán találkozott Segallal, aki többször is kérte a nőt, hogy vegye le a ruháját a meghallgatáson, a modell egy idő után sírva távozott. 

(LA Times, 444)

(Címlapi kép: wikipedia/Kremlin.ru)

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Én már csak azt nem értem miért 21 évvel később állt elő a farbával a hölgyemény, vagy már az a baj senki nem hívja a házába este egyedül ???
Nem ment el állítólag jól tette, de akkor most miért próbál beletaposni a másikba, csak mert mostanság divat, hogy a rendezők, minden színésznőt megakartak anno fektetni, ez főként Amerikában divat volt, ezzel nem azt mondom hogy jól van így de akkor kellett volna verni a nyálát nem most ...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
terlasz
Ez a nő most dicsekszik, mert ellen tudott állni az akkoriban menő arcnak számító SS-nak?
Erőszak nem történt csak a lehetőség volt felkínálva, amivel sokan nagyon boldogan éltek volna.
Eladott Ország
@terlasz: Azt fájlalja utólag, hogy nem élt a "lehetőséggel" és nem vitte sokra. Késő bánat...
volvós
"...Egy Playboy-modell, Jenny McCarthy 1998-ban a Száguldó erőd forgatásán találkozott Segallal, aki többször is kérte a nőt, hogy vegye le a ruháját a meghallgatáson, a modell egy idő után sírva távozott. ..."
Hát erre vanegy ősrégi mondás : ...Egy kurva a kuplerájban ne sírjon, ha meg akarják dugni ! "
papa.49
@volvós: Azt se feledjük el hogy a Segál ritka szemét pacák bár a filmjeit kedveltem, volt nála minden otthagyta a feleségét Japánban a gyermekkel, az asszony pénzelte a karate suliból amit vezetett, míg ő meg elkezdett befutni, és mindjárt feleségül is vett egy spinét Amerikában, tán még el se vált előtte, ez volt az ,,ölve vagy halva,, című filmjekor ... Mint ember egy nulla legalábbis nálam ...
volvós
@papa.49: ...bocs, én csak arra reagáltam, hogy egy " playboy modell " sírva fakad
egy pénzes pasi " zaklatásától " Igazat adok Neked abban, hogy ez egy
ilyen pasi...:-)
papa.49
@volvós: Nem kell bocsánatot kérned, értem és is abban az időben mikor szalad neki a szekér a lányok minden előfeltétel nélkül is befeküdtek az ágyába ))))))
Csak mostanság lett divat az hogy ,,őt megerőszakolta,, )))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.