Verebes István mostani nyilatkozata sokakat meglephet, akik a Heti Hetes alapján azt gondolták, a rendező jó barátságot ápol Hernádi Judittal, Gálvölgyi Jánossal vagy Farkasházi Tivadarral.

Verebes nem tekinti a barátjának Gálvölgyit, aki leárulózta

Verebes István (Fotó: Story4, Arckép Kadarkai Endrével)

Verebes István a Story4 Arckép Kadarkai Endrével című hétfő esti műsorában mesél arról, hogy nem tekinti barátjának egyikőjüket sem, de még Sas Józsefet sem.

"Megmondom mi volt a Gálvölgyivel. Amikor a Heti Hetest otthagytam, akkor azt nyilatkozta, hogy Verebest a gimnáziumban – mert osztálytársak voltunk – Verébnek hívtuk, de most ő egy Geréb. Azt mondtam, Jani, te nem tudod, mit beszélsz. A Geréb az áruló, az a sajátjait elárulja. Vagy nem olvastad a Pál utcai fiúkat? Már nem tudom mit mondott, de biztos nem mondta, hogy igazam van"

- mondja Verebes. 

„Egyik sem volt a barátom, munkatársaim voltak, vagy osztálytársam. Barátom nem volt egyik sem” – idéz részleteket a 24.hu a beszélgetésből.

A teljes interjút hétfő este 22 órakor kerül képernyőre.

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

TASzSz
@elnyomott: TE BETEG VAGY, DE NAGYON!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kripton
Verebes egy tisztessége zsidó felmenőkkel is rendelkezős magyar író, színész-rendező.
Gálvölgyi egy magyar származású szarháti féreg, ripacs.
karma1
Vajon miert van az, hogy 3 napon belul mar masodszor olvasok Verebesrol, es azt, hogy kivelo rugta ossze a port.
Eddig a Heti Hetesbol csak Teddynek nem ment neki nyilvanosan, de a HH-ban eleg gyakran egymasnak feszultek. Tegnapelott Havas Henrikkel rugta ossze a port.
En nem tudom, ki hogy van vele, de nekem az elso 12 ev iskolaidomben tortent iskolai baratsagok a mai napig a legfontosabbak az eletemben: senki senkit nem utalt, nem kozositett ki - ha Verebes a kozos gimnaziumi eveket igy elte meg, es 40 evvel a gimi utan azt tudja mondani, hogy neki az iskolaban sem volt Galvolgyi a baratja - na jo, nem volt kotelezo, hogy az legyen - de meg a Heti Hetesben is ugy dolgozott 17 even keresztul, hogy SENKIVEL nem volt baratsagban, akkor azt hiszem, ez az o aszocialis hozzaallasatol fugg, mivel a HH-ben mindenfele tipusu ember dolgozott egyutt, es legalabb valakivel kellett volna, hogy egy komolyabb kotodese legyen.
Akarmilyen jo szinesz, csodalatos szuloi hatterrel egyutt , a maganeleteben akkor is csak egy keseru oregember lesz, aki Bazitan jol erzi magat a 3. vagy 4. felesegevel - mar nem tudom kovetni pontosan - tehat inkabb magaba fordulhatna.
Arra azert kivancsi volnek, hogy most miert kellett hirtelen mindenkit lecikiznie, vagy legalabbis deklaralnia a szemelyes utalatat a munkatarsai ellen???
Asszem, a tobbiek nagyon jol meglesznek nelkule...:o(
elnyomott
Mindegyik érintett tehetséges, akik sokat tettek le az asztalra. Én tisztelem mindegyiket.
Magánügyük, hogy egymásról hogy vélekednek.
karma1
@elnyomott: Epp ez az! Ha maganugyuk, akkor most Verebes mit szovegel mindenki ellen? Igazad van, maganugy.
Akkor mondogassa a velemenyet otthon Bazitan a 4 falnak, de ne a sajtonak. Eppen erre senki sem kivancsi.
elnyomott
@karma1: - hogy miért? Mert közszereplő és mert kérdezték. A választ, a válaszukat bármelyikük részéről nem véleményezem.
Ennyi.
karma1
@elnyomott: Bocsi, ugy latom, megy az uborkaszezon, es mar barkit elorangatnak, hogy mondjon valamit az emberi kapcsolatairol. A Story4 leginkabb egy piti bulvarszint, pletykaval erosen fuszerezve.
O nem kozszereplo, hanem szinesz. A kozszereplo a politikus, akinek a maganelete a kozre tartozik, mert a koz adojabol el, ezert nem teheti meg, hogy ne nyilatkozzon.
A szinesz pedig szinesz, este 7-tol jatszik a szinhazban, vagy a moziban jatsszak a muvet, de utana maganember. Tole nem azt varom el, hogy nyilatkozzon a maganeleterol, mert az egy joizlesu tarsadalomban nem tartozik az atlagemberekre.
Mikor hallottal te Hofi maganeleterol peldaul? Vagy egy Robert De Niro maganeleterol, baratairol, hobbijarol?
Hallhattal viszont Gabor Zsazsarol, aki a legpocsekabb szinesz volt Hollywoodban, de direkt kitalalta a legbelsobb maganugyeit, botranyait, hiszen az a mondat is tole szarmazik, hogy mindegy mit beszelnek rolad, csak beszeljenek,.
Az , hogy Kadarkai ki akarta tolteni a musorat, az nem jelenti azt, hogy igy kelljen nyilatkoznia. (Plane olyanrol, aki jelen sincsen, meg vedekezni sem tud az "arulozas" ellen...)
Valaha szerettem Verebest, de az a tomeny negativitas, ami arad belole, azt nem szeretem.
Ha pedig Kadarkai igazan jo ujsagiro, akkor a kovetkezo adasba meghivja a fent nevezett Heti Hetes szereploket, es oket is sorban megkerdezi, mi a velemenyuk Verebesrol. szerintem amikor ezt a cikket es a tv riportot lattak ezek az emberek, szerintem teljesen leblokkolhattak.
Ennyi. Ez ugyanis beletartozik a fair ujsagirasba. Igaz, ez ma mar nem divat Magyarorszagon.
Edmond Dantes
Verebes tehetséges ember.Egyszer azt mondta,hogy van egy kisfia,akit fel kell nevelni és van egy másik fia, aki Londonban tanul,azt is támogatnia kell.Megértem,hogy alakítgatja az elveit.
Van sok más ember,aki több gyereket is nevel,ö pont miattuk nem hajlandó alakítgatni az elveit mert fontos neki a gerinc,a példamutatás,még ha nem is kifizetődő.Ez utóbbit valahogy jobban megértem,ráadásul még becsülöm is.
elnyomott
@karma1: - ha tudsz jó sok magyar közszereplőt, színészt, vagy hírességet aki mostanság pozitív, akkor oszd meg velem is!
karma1
@kripton: Akkor nezd sokat. Ki tart vissza?
kripton
@Edmond Dantes: Hülyeség. Verebes mindig az volt, ami most. Nem esik túlzásokba. Az a "bűne".
karma1
@elnyomott: Kozszereplot talan Gyurcsanyt - mert o pozitiv - szineszek kozul peldaul Gor Nagy Marit (aki a csaladunk szemelyes baratja) es az o ferjet, Gulyas Buda operatort...:o))) Teszik a dolgukat, tanitjak a jovo szineszeit, es a hetkoznapokban eppen olyan emberek, mint te vagy en. Ugyanugy foz, mos, takarit, neveli a fiait, de a legbensosegesebb bnarati trecseleseinknel sem mondott egy rossz szot sem a szinesztarsairol! Annyit szokott emliteni, hogy ki az, aki nagyon izgul, es hogyan gyozi le az illeto a lampalazat, vagy hogy vannak notorius kesonjovok, akikkel nehez dolgozni, de tunderi emberek, stb.).
Ugyanilyen pozitiv peldaul Muller Peter, az iro is, aki szinten csaladunk baratja...Sajnos, a gyerekkori barat mar orokre elment (Katona Jancsi), aki szinten brillians ember volt, es peldaul a mamajat is egyedul latta el, mert a testvere videken lakott, es egeszsegileg sem tudott volna neki segiteni. Peldaul o sem a baratsag hianyarol beszelt, hanem inkabb olyan titkokrol, amirol a mai napig sok embernek nincs tudomasa. (Pl. miert lett Jobba Gabi ongyilkos, es hogy ez ot mennyire megrazta. MArmint a Katona Jancsit).
Nem ertem, miert lett divat az, hogyha ma valaki kiall akar csak egy riport erejeig a nyilvanossag ele, az egyetlen pozitiv dolgot sem tud mondani, csak negativumokat, vagy eppen rossz kapcsolatokrol beszel,meg a baratsag hianyarol.
karma1
@elnyomott: Az is igaz viszont, hogy ezeket a pozitiv embereket nem nagyon hivjak be a mostani tv-kbe, mert mi lenne, ha a magyarok kapnanak pozitivumokat is? Kepzeld el, hogy egy pozitiv ember eloterbe helyezne a mondandojaban a baratsagot, a segitseget, szeretetet, szolidaritast - hat hogyan ferne bele az a mai "gyulold sorost, gyulold a migransokat, a szomszedodat, anyadat" stream-be???
elnyomott
@karma1: - köszi, hogy megosztottad, tényleg mostanában nem sok ilyennel találkozom.
Azonban Verebest, Gálvölgyit, Hernádit nem ezek alapján véleményezem. Emberileg valóban nem ok, ha egymás sértéseit felhánytorgatják, megtetézik, de igencsak emberi tulajdonság. Én is nehezen hagynék szó nélkül igaztalan sértést, vagy olyant, ami tényleg bánt.
Ismétlem, én nem eszerint véleményezem egyiket sem. Főként, ha egyébként tehetségesnek tartom és kedvelem. Őszintén szólva, a részletek sem érdekelnek.
TASzSz
Az Jézus elmegy a rómaiakhoz:
- Hoztam nektek parancsolatokat…
- S mi van benne?
- Hát, például, hogy „Ne ölj!”
- Áááá, az nekünk nem jó, mi katona állam vagyunk…

Megy tovább az arabokhoz:
- Hoztam nektek parancsolatokat…
- S mi van benne?
- Hát, például, hogy „Ne lopj!”
- Áááá, az nekünk nem jó, mi abból élünk…

Végül a zsidókhoz szól:
- Hoztam nektek parancsolatokat!
- S mibe kerül?
- Ingyen van!
- Akkor, adjál mindjárt 10-et!
sokanvagyunk
Művészkéim, csak így tovább, ahogy a filmben is mondták anno: "A szar is le van szarva".
Edmond Dantes
@kripton: Tehát akkoriban a Heti Hetesben sem esett túlzásokba,amikor maró gúnnyal bírálta az akkori hatalom hülyeségeit? Ismétlem,a hülyeségeit!!! Ugyanis nem az aktuális kormányt kell öncélúan bírálni,hanem a hülyeségeit. Akkor most milyen ez a Verebes,ha maga szerint még mindig ugyanaz? Érdekes,most ugyanazok a hatalomban lévők sokkal több magas labdát dobnak fel nap,mint nap.És ezek már nem csupán hülyeségek,hanem arcátlan hazugságok is,esetenként aljasságok.Most valahogy megértő lett.Igaz,a hatalom meg kíméletlenebb.Megjegyzem,sehonnan nincs is kitiltva,mint egykori társai közül többen.Ez nem a kiegyensúlyozottságának a "bűne",hanem a jelleme.Egyébként továbbra is nagyon tehetséges színházi embernek tartom,a Karinthy színházban (ott láttam utoljára) őszintén tapsoltam a rendezéséhez.A rendezőnek tapsoltam,nem az embernek.Így aztán kvittek vagyunk.
karma1
@elnyomott: Ha Verebes nyilatkozhatott,k akkor tessek a masik felet is meghallgatni, ugyanabban a musorban, ugyanazokat a kerdeseket felteve Galvolgyinek, vagy eppen Hernadinak is. (Maximalisan titok elottem, hogyha eppen Galvolgyivel volt baja a gomoben, akkor miert kever bele masokat is a nyilatkozataba, hogy oket sem szereti, pl. Hernadit. Na, tenyleg, Hernadival mi a turo baja lehetett? Nem fekudt le vele, es ez sertette a ferfiui onerzetet?
A romai jog szerint is meg kell mind a ket felet hallgatni, mert ket oldala van ugyanannak a szitunak.
Kadarkai gerinctelenul jart el, irtam feljebb: nem fair...
elnyomott
@karma1: - felőlem annyian nyilatkoznak az érintettek közül, ahányan akarnak. Ezt sem olvastam végig, azt sem fogom. Nem ez érdekel belőlük.
Ja, a többit meg szerintem azért említi, mert a kérdező utalt a Heti Hetesre.
Érdemes a kérdésre is figyelni, ha a választ értékelni akarod! Főként hogy ez csak kivonat az egész riportból.
elnyomott
@TASzSz: - arra utalsz, hogy a gyilkos, meg a tolvaj hatalmat jobban szereted, mint aki üzletel? Ja, most is csak hatalmi szóval lehet ilyent, mert ész az nincs hozzá.
Egyébként jellemző, hogy minden alkalmat megragadnak egyesek, hogy zsidózhassanak egy jót. Mert ugye, aki zsidó, az mind egyforma.
Hát, a mélymagyar is!
Pálinkafőző Rézüst
@karma1: Verebes elvállalta a fideszes megbízást, hogy likvidálja a Mikroszkóp Színpadot. Teljesítette, megtette, úgyhogy jobb ha nem ugat senkire...
karma1
@elnyomott: Akkor most mirol is mondtal velemenyt? Egy olyan cikkrol, ami nem erdekel es nem is olvastad vegig???
Hat eleg erdekes a hozzaallasod egyes dolgokhoz...
Majd legkozelebb meggondolom, hogy barmirol elkezdjunk beszelgetni, miutan kettonk kozul csak en vettem komolyan az ugyet...
Nem baj, en tettem rosszul...:o((
elnyomott
@karma1: -egyedül csak a főcímre reagáltam. Nem kötelező a beszélgetés azzal, akivel nem akarsz.
kripton
@karma1: Mocskos, hazug, sunyi, és jellemtelen vagy. Egyszóvall libsi. A kijelentésedet cáfoltam, egy ténnyel.

11:30 " Eppen erre senki sem kivancsi."
TASzSz
@elnyomott: TE BETEG VAGY, DE NAGYON!!!
elnyomott
@TASzSz: - és, kívánsz jobbulást, vagy sértésnek szánod? Az eddigieket még tetézed azzal, hogy vélt beteget ócsárolod - te biztos a hatalom embere vagy.
CsipkeRózsa
@elnyomott: 12:56

TASzSz részéről ez egy jó vicc volt, nem zsidózás, sőt...
TASzSz
@elnyomott: 13.56 Ja! És tudok neked egy jó szakorvost is ajánlani... privátban!!!
papa.49
Nálam is pont a Mikroszkóp színpadi ténykedése tette be a kaput !!!
elnyomott
@TASzSz: - köszönöm a kedvességed, de úgy érzem, gúnyolódsz a valódi elmebetegeken. Szégyelld magad!
elnyomott
@CsipkeRózsa: - ez bizony kemény szalon-zsidózás volt. Nem mindenkinek vicc ám! Mint ahogy Trianon sem.
TASzSz
@elnyomott: Vigyázz hogyan gondolkodsz, mert a gondolataid formálják az életed!
elnyomott
@CsipkeRózsa: - de az is lehet, hogy nem érted a poént...
TASzSz
@elnyomott: Én pozitívan állok mindenhez!
elnyomott
@TASzSz: - azt hiszem, nekünk kettőnknek mást jelent a pozitívum.
TASzSz
@elnyomott: "Az ember olyan előszeretettel részrehajló, és képes olyan elvont következtetésekre, hogy szándékosan eltorzítja az igazságot és letagadja a saját érzékszerveivel tapasztalt valóságot, csak azért, hogy igazolja saját logikáját."

Fjodor Dosztojevszkij
elnyomott
@TASzSz: - "a hazug embert hamarabb utolérik, mint a sánta kutyát."
TASzSz
@elnyomott: Csak kell neked egy jó orvos!
karma1
@kripton: Ha mar ennyire hulye vagy, hogy idezni se tudsz, akkor kiirom ide, mit irtam 11.30-kor:

karma1
@kripton: Akkor nezd sokat. Ki tart vissza?
thumb_up1 replyVálasz

Kulonben a fent emlitett szemelyeskedesedre:
A fentieket mondd a kedves felmenoidre, meg a noveredre...
Idiota...
elnyomott
@TASzSz: - neked is további szép napot. :)
TASzSz
@elnyomott: Mózes lejön a Sinai-hegyről, népe már nagyon várja:
- Na mit mondott az Úr?
- Hát, van egy jó meg egy rossz hírem...
- Kezd a jóval!
- Sikerült lealkudnom 10-re...
- Hurrá! Na, és a rossz?!
- A paráználkodást nem sikerült kivetetnem vele...
karma1
@Pálinkafőző Rézüst: Azert az nem semmi, hogy egyik zsido kepes az osszes tobbirol igy nyilatkozni... Hasonlo lelkulete lehet, mint az intrikus finkelsteinnek volt. Ujlipotvarosi gyerekek, mindegyiknek ossze kellett volna fognia. Erdekes, csak o volt az osszeferhetetlen, az osszes tobbi szinesz nagyon jol megvan azota is (es persze azelott is megvolt.)
Valamelyik nap hallgattam egy monodogjat a radiokabareban, amiben kb. 15 percig mossa magat, hogy o mennyire nem volt sem kommunista, de meg csak koze sem volt olyanokhoz, na de nem is latott egyet sem, es kikeri maganak, hogy o az lenne,... De o nagyon sok olyat tud, akik regen kommunistak voltak, aztan most meg fideszhivok, es jaj, meg pfuj, de o aztan nem...
karma1
@Szeparepa2: A Kern, Galvolgyi, Hernadi, Bajor a maganeletben is nagyon jo baratok. Erdekes modon csak Verebes log ki mindenhonnan...
maci0427
Gyerekek,kár veszekedni ezek miatt ! És a politikusok miatt sem ! Békesség !!!
Edmond Dantes
Nem vagyok jó véleménnyel Verebesről az emberről,illetve a jelleméről.Viszont nem fogadom el,hogy ő csinálta ki a Mikroszkóp Színpadot,ott Tarlós volt a hóhér.Egy világváros,egy demokráciában,el kell,hogy viselje a klasszikus kabarét ,a hülyeséget,a kormányzati hülyeséget,a korrupt politikusokat kritizáló kabarét.Sas bulvár kabarét csinált a Mikroszkópon,amire volt és van igény.Nekem jogomban áll,hogy nekem ez műfajilag ne kimondottan tetsszen,de ehhez Tarlósnak nincs joga!!! Kicsinálta a Sas kabarét,így került oda Verebes,aki nem azért csinált mást,mert Tarlósnak akart tetszeni,hanem azért,mert más volt a véleménye a műfajról.Láttam egy előadást a Verebes féle Mikroszkópon,nekem kimondottan tetszett.Irodalmi színvonalú jelenetek,sőt mélyen elgondolkodtató üzenetek jöttek le a színpadról keserű humorba áztatva.Sas harsogóan egyértelmű, ,röhögtető direkt humora viszont bohócot csinál hatalomból,amit az nem tűr!!!Pedig tudomásul kellene venni,hogy a műfajon belül ez egy másik,nagyon sok embernek tetsző humor,aminek igenis helye van Budapesten,Nagy Endre műfajt teremtő színpadán.Valójában a közönség nem fogadta el azonnal a Mikroszkópon ezt az erős váltást Verebestől,de nem ő csinálta ki a Sas kabarét!Mindkettőnek helye van,de ahogy Tarlós elbánt a Sas féle társasággal,az egyszerűen felháborító disznóság.Most a Fészekben kínlódnak,de élnek és én őszintén drukkolok nekik.A Verebes féle társaságot pedig szerettem volna szeretni,de nem engedte,mert gyorsan szarban hagyta a társaságát,meg engem is.Azt hiszem ez neki már így nem volt kifizetődő,más helyekről kapott jobb ajánlatokat kevesebb macerával.Aztán valahogy a régi barátságai is kezdtek kevésbé kifizetődővé válni.Itt tartunk most.
karma1
@Szeparepa2: Havas ujsagirast tanit az egyetemen, es hat Istenkem, nem kell azon a palyan maradni, amit zsenge fiatalkorunkban hisszuk, hogy egesz eletunkre a foglalkozasunk lesz. Verebes elobb volt szinesz, utana kezdett el rendezni, de ez szinte mindegyikuknek a palyajara elmondhato: Kern Andrasnak van sajat rendezesu filmje, de szinhazban is rendez. Galvolgyinek csak a felesege (Rodolfo lanya) volt zsido, de ez sem szamit, mert o muforditokent dolgozik, tehat a szineszethez "civil", de azert benne van - es apja reven - benne VOLT minditg is a szinesztarsadalomban.
Nem kell senkit sem felcimkezni, megbelyegezni, mindenkit csak a munkassaga alapjan szabadna megitelni.
Egyebkent epp ezt mondom, amit Te: a zsidok egy rendkivul osszezaro csoport, igy nem ertem Verebes kilogasat, kritikajat.
Mindegy is, hogy volt, de en valoban szeretnem latni, hogy mi ugyanerrol az "arulos" bemondasrol Galvolgyi velemenye. Nagyon sok eve tortent a dolog, de Galvolgyinek is joga van arra, hogy egy ilyen sulyos kijelentessel vadolva megszolaljon.
Majd meglatjuk - szerintem 2-3 nap, es Galvolgyi is fog valaszolni.
karma1
@Edmond Dantes: Nagyon jol latod...:o)))
Jozefina
Nekem Verebes sosem volt szimpatikus. Egy értelmes mondatot percek alatt tudott csak kinyögni!!!
terlasz
Nyilvánvaló, hogy Verebes számára nem praktikus a mostani rezsim kritikusaival barátságot színlelni, mert ezzel védi a gyerekeit. Persze, másnak nincsenek gyerekei csak a nagy szuszogónak és ráadásul hajlékony gerinccel is dicsekedhet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.