Verebes István mostani nyilatkozata sokakat meglephet, akik a Heti Hetes alapján azt gondolták, a rendező jó barátságot ápol Hernádi Judittal, Gálvölgyi Jánossal vagy Farkasházi Tivadarral.

Verebes nem tekinti a barátjának Gálvölgyit, aki leárulózta

Verebes István (Fotó: Story4, Arckép Kadarkai Endrével)

Verebes István a Story4 Arckép Kadarkai Endrével című hétfő esti műsorában mesél arról, hogy nem tekinti barátjának egyikőjüket sem, de még Sas Józsefet sem.

"Megmondom mi volt a Gálvölgyivel. Amikor a Heti Hetest otthagytam, akkor azt nyilatkozta, hogy Verebest a gimnáziumban – mert osztálytársak voltunk – Verébnek hívtuk, de most ő egy Geréb. Azt mondtam, Jani, te nem tudod, mit beszélsz. A Geréb az áruló, az a sajátjait elárulja. Vagy nem olvastad a Pál utcai fiúkat? Már nem tudom mit mondott, de biztos nem mondta, hogy igazam van"

- mondja Verebes. 

„Egyik sem volt a barátom, munkatársaim voltak, vagy osztálytársam. Barátom nem volt egyik sem” – idéz részleteket a 24.hu a beszélgetésből.

A teljes interjút hétfő este 22 órakor kerül képernyőre.

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

TASzSz
@elnyomott: TE BETEG VAGY, DE NAGYON!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Edmond Dantes
Nem vagyok jó véleménnyel Verebesről az emberről,illetve a jelleméről.Viszont nem fogadom el,hogy ő csinálta ki a Mikroszkóp Színpadot,ott Tarlós volt a hóhér.Egy világváros,egy demokráciában,el kell,hogy viselje a klasszikus kabarét ,a hülyeséget,a kormányzati hülyeséget,a korrupt politikusokat kritizáló kabarét.Sas bulvár kabarét csinált a Mikroszkópon,amire volt és van igény.Nekem jogomban áll,hogy nekem ez műfajilag ne kimondottan tetsszen,de ehhez Tarlósnak nincs joga!!! Kicsinálta a Sas kabarét,így került oda Verebes,aki nem azért csinált mást,mert Tarlósnak akart tetszeni,hanem azért,mert más volt a véleménye a műfajról.Láttam egy előadást a Verebes féle Mikroszkópon,nekem kimondottan tetszett.Irodalmi színvonalú jelenetek,sőt mélyen elgondolkodtató üzenetek jöttek le a színpadról keserű humorba áztatva.Sas harsogóan egyértelmű, ,röhögtető direkt humora viszont bohócot csinál hatalomból,amit az nem tűr!!!Pedig tudomásul kellene venni,hogy a műfajon belül ez egy másik,nagyon sok embernek tetsző humor,aminek igenis helye van Budapesten,Nagy Endre műfajt teremtő színpadán.Valójában a közönség nem fogadta el azonnal a Mikroszkópon ezt az erős váltást Verebestől,de nem ő csinálta ki a Sas kabarét!Mindkettőnek helye van,de ahogy Tarlós elbánt a Sas féle társasággal,az egyszerűen felháborító disznóság.Most a Fészekben kínlódnak,de élnek és én őszintén drukkolok nekik.A Verebes féle társaságot pedig szerettem volna szeretni,de nem engedte,mert gyorsan szarban hagyta a társaságát,meg engem is.Azt hiszem ez neki már így nem volt kifizetődő,más helyekről kapott jobb ajánlatokat kevesebb macerával.Aztán valahogy a régi barátságai is kezdtek kevésbé kifizetődővé válni.Itt tartunk most.
karma1
@Szeparepa2: Havas ujsagirast tanit az egyetemen, es hat Istenkem, nem kell azon a palyan maradni, amit zsenge fiatalkorunkban hisszuk, hogy egesz eletunkre a foglalkozasunk lesz. Verebes elobb volt szinesz, utana kezdett el rendezni, de ez szinte mindegyikuknek a palyajara elmondhato: Kern Andrasnak van sajat rendezesu filmje, de szinhazban is rendez. Galvolgyinek csak a felesege (Rodolfo lanya) volt zsido, de ez sem szamit, mert o muforditokent dolgozik, tehat a szineszethez "civil", de azert benne van - es apja reven - benne VOLT minditg is a szinesztarsadalomban.
Nem kell senkit sem felcimkezni, megbelyegezni, mindenkit csak a munkassaga alapjan szabadna megitelni.
Egyebkent epp ezt mondom, amit Te: a zsidok egy rendkivul osszezaro csoport, igy nem ertem Verebes kilogasat, kritikajat.
Mindegy is, hogy volt, de en valoban szeretnem latni, hogy mi ugyanerrol az "arulos" bemondasrol Galvolgyi velemenye. Nagyon sok eve tortent a dolog, de Galvolgyinek is joga van arra, hogy egy ilyen sulyos kijelentessel vadolva megszolaljon.
Majd meglatjuk - szerintem 2-3 nap, es Galvolgyi is fog valaszolni.
karma1
@Edmond Dantes: Nagyon jol latod...:o)))
Jozefina
Nekem Verebes sosem volt szimpatikus. Egy értelmes mondatot percek alatt tudott csak kinyögni!!!
terlasz
Nyilvánvaló, hogy Verebes számára nem praktikus a mostani rezsim kritikusaival barátságot színlelni, mert ezzel védi a gyerekeit. Persze, másnak nincsenek gyerekei csak a nagy szuszogónak és ráadásul hajlékony gerinccel is dicsekedhet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.