Szeptember közepén köszöntött be az újabb gyermekáldás Szinetár Dóráékhoz.

Íme Szinetár Dóra egyhónapos babája – fotó
Fotó: Szinetár Dóra Official Fan Club

A kis Benjáminról azóta kiderült, hogy Down-szindrómával született, erről Dóra és férje, Makranczi Zalán egy közleményben tájékoztatott minket.

Az énekesnő most újra megmutatta a kis Benit, akit az autóban kapott lencsevégre:

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Liptai a gyereke születése után hónapokig posztolta itt-ott a kisfiú kezét,vagy épp a lábát.Nem világos,hogy ez mire jó.Gyerek kezet,lábat nap mint nap lát mindenki.Ennek a képnek sincs sok értelme,mert egy teljesen homályos kép.Amit jól ki lehet venni,az a kocsi márkája.Lehet,hogy azt akarta megmutatni?
karma1
A gyermek az utkozesnel ugy fog elszallni a felfujodo legzsaktol, mint a gyozelmi zaszlo... Dorika kockaztatja a gyereke testi epseget. Olvassa el figyelmesen a kocsiban elhelyezett utasitasokat, amik kifejezetten TILTJAK az ilyenfajta gyerekulest az elso ulesen. Nem veletlenul kapta az "anyosules" nevet az a hely, bar ilyen puccos autoban a legzsaktol egy gyerek siman elrepul.
Cicamama55
Nagyon tetszett a Heti Naplóban készített riport a Down-szindrómával született gyermekekről,...Nem értem, miért kell ilyen sűrűn előhozni itt ezt a témát. Egyszer megtörtént, kitárgyalhatták napokon keresztül, akik akarták!
magyarbakancs
A magán életi dolgok az internet közösségre nem tartozik.
Aki magándolgait,bánatát,örömét megossza másokkal az nem feltűnési viszketegségben szenved?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.