Hiába végrendelkezett Komár László, hagyatéki ügye érdemben még el sem kezdődött.

Napra pontosan öt éve, 2012. október 17-én hunyt el Komár László (†67), de vagyonának sorsa még mindig rendezetlen. Fordulat azonban, hogy hamarosan végre sor kerülhet a tárgyalásra, és a táncdalénekes talán békében nyugodhat.

Öt éve vitatkozik az özvegy és az exfeleség: rendeződhet Komár László hagyatéki ügye

Fotó és nyitókép: youtube

A hagyatéki ügyet azért függesztették fel,  mert Komár exneje – kislányának édesanyja – két pert is indított a rock and roll-sztár özvegye ellen – írja a Blikk. Mindkét per a hagyatékot érintette, ezeket az özvegy megnyerte, így a felek most már végre ott tartanak, hogy a többmilliós jogdíj felosztásáról egyeztetnek. A Blikk értesülései szerint mintegy 16-18 millió forintról lehet szó, 2012-től öt éven keresztül halmozódott fel ez az összeg. Ha ennek a tételnek a sorsáról sikerül egyezségre jutni, öt év után következhet a tárgyalás, és egymás kezébe csaphatnak a felek.

– Ügyvédeink novemberben egyeztetnek a jogdíj felosztásáról, és remélem, ezzel elhárul minden akadály – válaszolta diplomatikusan Krisztina asszony (64).Komár még életében nyilatkozott a Blikknek, egy jobb évben négymilliót is utal neki az Artisjus és az EJI, azaz a szerzői és az előadói jogvédő iroda.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.