A kekszet daráljuk le, vagy törjük össze, majd az olvasztott vajat öntsük hozzá. A kekszes masszát tegyük lekapcsolható oldalú sütőformába, simítsuk bele. A tejet, a vizet, a cukrot, a zselatint és a kakaót tegyük egy edénybe, melegítsük fel, de ne forraljuk. Addig kevergessük, amíg a zselatin feloldódik. Vegyük le a tűzhelyről és hagyjuk kicsit hűlni, majd keverjük hozzá a tejfölt. A banánt hámozzuk meg és hosszában vágjuk ketté, majd széltében is vágjuk ketté, tegyük a kekszre, majd öntsük rá a krémet. Tegyük hűtőbe 2–3 órára, hogy megdermedjen a krém. Ha már szilárd, vegyük ki, kapcsoljuk le a forma oldalát és díszítsük reszelt csokoládéval.

Feltöltő: Andrew55
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.