Bár irigylésre méltónak tűnt az élete, Claudia nem tudott úrrá lenni végtelen szomorúságán.

Halála előtt folyton sírt a C’est la vie énekesnője

(A C’est la vie 1999-es lemezborítója)

Szülővárosában, Mohácson mindenki azt találgatja, mi történhetett a csinos és sikeres énekesnővel.  Barátai szerint az énekesnő kivételesen érzékeny személyiség volt, számára nehéz volt minden nap, minden megviselte – írja a Bors.

A C’est la vie együttes énekesnője, Berta Claudia mindössze 42 éves volt, egy németországi kisvárosban lakott, itt érte utol a vég. Rokonok, barátok és megannyi tisztelője gyújtott gyertyát érte hétvégi halála óta.

„Sokan irigyelték az életét, járta a világot, Németországban élt, csodálatos helyeken fordult meg, miközben azt csinálhatta, amihez igazán értett és amit mindennél jobban szeretett, énekelt. A mosolygós képei mögött azonban egy rendkívüli érzékenységgel megáldott vagy megvert ember volt, akinek nagyon nehéz volt minden nap még akkor is, ha történetesen az adott pillanatban boldognak érezte magát. Nemegyszer fordult meg a fejében, hogy eldobja az életét. Ő ezer fokon égett, így ezer fokon élte meg a jót és a rosszat is, minden megviselte” – mesélte a Borsnak Claudia egyik régi barátja.

Egy Leticia nevű hölgy jó néhány hónapon át lakott Claudiával egy kabinban – hajón léptek fel –, ő búcsúzóul ezt írta az énekesnőnek:

„Megosztottam veled hat hónapot az életemből egy mikroszkopikus kabinban. Láttam, ahogy álmodsz, hogy álmodban mo­solyogsz, de főleg sírsz, min­den­nap. Tehetetlen vagyok és megdöbbent, hogy elmentél, de úgy fogok rád emlékezni, ahogy a boldog perceink teltek: egy gondtalan és mosolygós lány maradsz a szívemben örökre. Nyugodj békében!”

A lány édesanyja annyit kért a Borstól, anélkül írjanak lányuk haláláról, hogy forszíroznák, mi történt pontosan.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fradigege
Jó, oké, soha nem tudjuk mi volt a baja. Így ez egy semmilyen hír.
KisGenyo2
Így sajnos gyanús a drogtúladagolás valamilyen formája... :-(
terlasz
@KisGenyo2: A cikk inkább öngyilkosságra célozgat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.