Míg ki nem békült a lányával, nem élvezhette a nagypapa szerepet.

Másfél éve nem látta a lányát és az unokáját Oszter Sándor. Alexandra viszonya annyira megromlott a szüleivel, hogy telefonon sem beszéltek, ám nyáron megtörtént az első áttörés. Alexandra és édesanyja, Failoni Donatella megbékéltek, a színésznő a fiával, Axelóval együtt meglátogatta a zongoraművészt. Végre Rózsa Sándor és legendás megformálója és lánya is elásta a csatabárdot – írta a Blikk.

– Alexandrával minden rendben! Nagyon örültem, hogy láttam, megölelgettem, jó volt, hogy meglátogattak minket. Az élet megy tovább, szokták mondani, remélem, minél gyakrabban jönnek még – mondta lapunknak a színész, aki azt is elárulta, hogy már nagyon hiányolta az unokájával, Axelo Hunorral (7) való fiús programokat.

Másfél évig nem láthatta unokáját Oszter Sándor, most vadászni tanítja

Fotó és nyitókép: TV2 youtube

- Kvadoztunk, körbejártuk a tavamat, jól szórakoztunk. Axelo megmutatta a horgászkészletét, büszkélkedett vele. Nagy vágya volt, hogy kapjon egy svájci bicskát, így vettem neki. Egyetlen kikötése volt, hogy legyen benne olló – mesélte nevetve Oszter, aki célbalövésre is tanította Axelót.

– Nagyon jól zongorázik, szereti is, ezért a feleségem, Dollcsi megtanította őt a Für Elise elejét eljátszani. Tehetséges fiú Axelo, de az iskolában most furulyázni tanul, később pedig gitározni is szeretne. Én pedig vadászni tanítom, már voltunk is kint az erdőben. Van saját légpuskája, azzal tanítottam őt célba lőni. Ebben is nagyon ügyes. Úgy látszik, mind a két nagyszülőtől visz tovább valamit az unokánk – büszkélkedett Oszter.

(Blikk)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Nagyobb korában meg túl tesz a nagyapján a piálásban ???
elnyomott
Gyilkos lelkű vadász gyilkolni tanítja a kicsi gyereket is.
Semmi ember, a környezete kárára van a halastavával együtt. :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.