A színésznő elárulta, ki molesztálta ifjú korában, ezzel pedig sokaknál kihúzta a gyufát.

Harvey Weinstein, a nagyhatalmú amerikai producer már lehúzta a vécén a karrierjét, amikor kiderült, hány éve molesztálta a vele dolgozó színésznőket.

A botrány kipattanása után állt elő Schilling Árpád felesége, a színművész Sárosdi Lilla azzal, hogy annak idején egy ismert és elismert, nagynevű rendező orális szexre akarta kényszeríteni. Csütörtökön, a Facebook oldalán árulta el, hogy Marton László, a Vígszínház főrendezője, egyetemi tanár volt a tettes. Marton azonnal kijelentette, hogy ez rágalom, Eszenyi Enikő, a Vígszínház vezetője pedig közölte, beszélnek a rendezővel, utána tud nyilatkozni az ügyben. Verebes István azt nyilatkozta, együttérez Sárosdival, de Martonnak sokan köszönhetik a pályájukat.

Mint az várható volt, Sárosdi kapott hideget-meleget, de az új volt számára, hogy a név kimondása után egy kifejezetten ocsmány szövegű üzenetet kapott a Facebookon.

Férje, Schilling Árpád Lilla mellette áll, s úgy véli, ha már felesége ennyire bátor volt, akkor a Színművészeti Egyetemen is tehetnének valamit, mivel a hallgatók egy része azt kérte, a vizsgálatig függesszék fel Martont.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
,,együttérez Sárosdival, de Martonnak sokan köszönhetik a pályájukat."

A kettőnek mi köze egymáshoz?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kulabombaafityiszre
Egy nő mocskolása,mind része a fidesz keresztényszittyanépnemzeti kultúrájának.
Egyes fideszes kiépviselők és hívőiknek egy nő sértegetése,butának beállítása,szolgának nézése felér egy orgazmussal,hogy ott rohadna meg az összes,ilyen magát erőssebbik nemnek képzelő gyenge szar.
kulabombaafityiszre
@Aki Én: Tudod ez a szarosbukta,meg a másik akinek bőszen helyesel,csak a
párt irányvonalát képviselik.Ebből van nekik a fizetés.Ők most a délutános műszak.
Nem véleményt képviselnek,ez van nekik leírva,csak ide kell másolni.
elnyomott
@levarosbukta: - nehéz elhinni, de a nőben ilyenkor hatalmas a szégyenérzet. Úgy véli (amit meg is kap a jelenben a zaklatóktól) ő tehet róla. Évek kellenek, mire feldolgozza.És ha más is jelzi, hogy mi történt vele, akkor rukkol elő, mert ha többen állítják, hihetőbb. Amit egyébként igen nagyon nehéz bizonyítani.
Gyalázat, hogy ezt milyen sokan félvállról veszik. Vajon ennyi erőszaktevő él köztünk, akik úgy vélik, az egész semmiség???
peterkelemen
Többek között ez is a keresztény kultúra. Ezt védelmezi Orbán és csapata: nemi erőszak, gyilkosságok, zaklatások, pedofília. Szégyen és gyalázat!
eszegfu
Nem tudom igazából kinek a története az igaz... Engem ugy 10 éves koromban "inzultált" egy bácsi, nem is történt semmi különös, csak mutogatta magát, én megijedtem és hazaszaladtam. Jó mélyre "eltemettem" magamban... azt hiszem szégyeltem. Ma meg már nem érdekel, de bizony nem tudom elfelejteni! Visszatérve a cikkre... lehet, hogy 20 év után a név kimondásával "megszabadul" valamiféle tehertől, megkönnyebbül... ha pedig nem lenne igaz, akkor az inzultáló férfi nevének kimondása nagyfoku felelőtlenség az illetővel szemben, saját maga pedig hiteltelenné válik.
levarosbukta
@kulabombaafityiszre: hülye-e vagy? Az hát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.