Egyre többen mondják el véleményüket a napokban kirobbant Sárosdi Lilla kontra Marton László üggyel kapcsolatban.

Bombera Krisztina a péniszpuszilásról értekezett a zaklatási ügy kapcsán
Fotó: Youtube

Megismerhettük Hargitai Bea álláspontját, Verebes István is megmondta a magáét, most pedig Bombera Krisztina monológja az, ami számottevő mondanivalót hordoz.

A tévés műsorvezetőt egy HVG-ben megjelent, Hont András neve alatt futó írás bőszítette fel. Hont ugyanis Bombera Krisztina szerint nem kezeli az esetet a megfelelő súllyal.

A péniszpuszilásra való felszólítás neves rendező részéről egy zárt térben (kocsiban) egy kezdő (sőt, még épp nem is kezdő) színésznő felé: HATALOMMAL VALÓ VISSZAÉLÉS. Nem, András, nem hiányzik az esetből ezt a "mozzanat". Zárt térben pedig a férfi általi felszólítás a nő mozgási szabadságának hiánya miatt erőszakos is

- írja a tévés.

Bombera szerint Sárosdi Lilla esetének semmi köze a Hont András által emlegetett "udvarlásnak" és a "tetszésnyilvánításnak" . Az pedig, hogy egyik kolléga hazafuvarozza a másikat, még nem ráutaló magatartás:

Nem, András, nem arról kell beszélni, hogy "egy felnőtt nő miért nem mérlegeli, hogy egy idősebb úr miért viszi kocsikázni." Szoktak felnőtt nők idősebb urakkal kocsikázni, például én is, amikor az imádott és tisztelt ex főszerkesztőm többször is hazavitt adás után, és hazáig jókat dumáltunk az élet dolgairól. Semmi köze egy kocsiba beszállásnak erőszakba való beleegyezéshez, szexuális felkínálkozáshoz, olyan emberek esetében sem, akik először ülnek együtt egy kocsiban. Ráutaló magatartásként sem értelmezhető a kocsiba beszállás – András!

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
NaponTamas
@Szeparepa2: azért ilyenkor elgondolkodik az ember, hogy milyen a nő ismerőseid 80%-a.
wagabund
Hont szerencsés ember...vele holmi zaklatási ügy nem fordulhat elő...nincs az a nő, aki akár bottal is meg merné piszkálni..
Csizmás Kond
...valamikor a gyerekeket kellett megtanítani, hogy ne álljon le idegenekkel ne üljön idegenek kocsijába...de már azokból nagyok lettek...és most sem értik mire is tanították...
Equus1
nagy a baj: Bomberát nem molesztálta senki...
csipetke
Ezzel az egésszel az a gond,hogy a férfiak nem tartják olyan nagy dolognak azt,ha egy férfitársuk molesztál valakit,netán meg is erőszakolja.Ismerős férfiak beszélgetését hallva sorbanállás közben,mikor megtárgyaltak egy hasonló hírt:-"Hülye kurva,biztos kiprovokálta,biztos neki is jó volt",és hasonló megjegyzések.Nos,egy ilyen eset a nők egész életére kihat,tönkreteszi a szexuális életüket,és soha nem tudnak megbocsátani az elkövetőnek.Még akkor sem ha az erőszak végülis nem jön létre,hanem "csak"molesztálásról van szó.
SystemError
Igaza van Bomberának a cikkből kiragadt mondattal kapcsolatban, viszont Hont teljes véleménycikke viszont nagyon jól rámutat sok mindenre, amiről Bombera nem beszél. Nagyon rossz irányba menne ez a dolog, ha ez nem a tényekről szólna, hanem női forradalomról, ahol elsikkadnak a tények, körülmények. Kell erről beszélni, jöjjön elő mindenki a történetével, de lehet jogilag sem állja meg a helyét, ha azonnal a hangosbemondóba sorolgatunk neveket...
NaponTamas
@Szeparepa2: Igen igen...leìrtad...a 80 % simàn kefélhető. A nagy szàmok törvénye alapjàn ebben a csalàd is benne van. Esetleg valami gyerekkori rossz élmény ezzel kapcsolatban ? Aludj csak én àlmodom...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.