A Viasat3 Feleségek luxuskivitelben műsorának szereplője, Köllő Babett operettszínésznőként dolgozik. Karrierista típus, mint mondja, sokat dolgozik, ezért takarításra vasalásra nem jut ideje és a kislánya is kevesebbet látja a kelleténél.

Nincs ideje takarítani és vasalni a luxusfeleségnek

(Fotó: YouTube/Fix Tv Hungary)

„Nem érdekel az emberek mocskolódása. Az ország még nincs felkészülve erre, azért tartják bicskanyitogatónak az adásokat. Nem bántam meg, hogy igent mondtam, vállalok minden egyes képkockát, mert ez vagyok én. Eleinte olvastam a kommenteket, de abbahagytam.” – mondta a Borsnak Köllő Babett.

Azután azért kifejti, hogy végül is csak egy szelete köszön vissza az életének a műsorban. Igazából nem csupán pénzt költ, botoxoltat vagy luxusutazásokra jár, ellenben sokat játszik színpadon.

„Én egy normális, dolgozó, átlagos családanyának tartom magam. Ugyan a hétéves lányom kevesebbet lát, de nem azért, mert a butikokat járom, hanem mert dolgozom.”

A lánya születésekor felvett egy főállású bébiszittert. Rendszeresen főz és ki is mos, de a takarításra és a vasalásra már nem futja idejéből.

A vásárlásról szólva elmondta, hogy négy szobából áll a gardróbja, de „nincs egy Cha­nelem sem. Se kétmilliós táskám. Nincs értelme ennyit költeni valamire. Nekem elég a 100-200 ezres táska is. De abból van bőven.”

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Mire nincs felkészülve? Arra, hogy elkényeztetett, buta fruskákat nézzenek? Ezektől a lányok max. annyit tanulhatnak, hogy gazdag faszit válasszanak, mert az a lényeg nem az érzelmek. Hányás az összes szereplője.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Most fog a szivem megszakadni. Szegény asszony. Biztos kötelező színésznőnek állni, ahelyett, hogy szövőnőnek vagy kereskedelmi dolgozónak ment volna.
lampa laz
"A vásárlásról szólva elmondta, hogy négy szobából áll a gardróbja, de „nincs egy Cha­nelem sem. Se kétmilliós táskám. Nincs értelme ennyit költeni valamire. Nekem elég a 100-200 ezres táska is. De abból van bőven.”
Mi öten élünk egy családban, de a mi gardróbunk, ha szoba méretet számolok egy is bőven elég. Én a 100-200 ezres táskát sem venném meg, mert kit érdekel a márkája, úgyis pillanatok alatt kimegy a divatból. A turik tele vannak márkás cuccokkal, ott olcsón meg lehet venni (az ilyen hülyék szórják ki, mint ez is) és azt legalább nem sajnálja az ember kidobni, ha már nem kell neki.
Azért dolgozik csak, h fitogtathassa azt a luxust, ami körülveszi.
CsipkeRózsa
Nem azt mondja, hogy neki nincs ideje takarítani és vasalni, hanem a bébiszitternek nincs már arra is ideje, mert a bébiszitter főz és mos.
Az csak természetes, hogy ő semmi munkát nem végez otthon.
SystemError
Az igazi proli műsor. A felkapaszkodott proli qrva, akin a többi proli fröcsög. Jeeee!:)
Desischado
Én csak nevetni tudok ezeken a szánalmas, üresfejű libákon. Semmi pénzért nem cserélnék velük.
Eladott Ország
Jó dolog luxusfeleségnek lenni, csak fenn áll a veszélye annak, hogy ha korosodik kidobják mint egy kiégett izzót.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.