A magyarok 80 százaléka tiltakozna, ha a szomszédságában lévő panzióba Magyarországon jogszerűen tartózkodó menekültek nyaralnának, ugyanakkor 70 százalék szerint túlzó volt az őcsényiek reakciója az ottani panziótulajdonos ellen – derült ki a Publicus Intézet reprezentatív felméréséből, amit a Vasárnapi Hírek megbízásából készített. hirdetés Az úgynevezett Soros-tervről szóló nemzeti konzultációról a megkérdezettek fele úgy véli, hogy az csak egy kommunikációs eszköz, az emberek harmada szerint viszont a kormány valóban kíváncsi az emberek véleményére a bevándorlásról. Kiemelendő, hogy mindössze a válaszadók 29 százaléka találkozott menekültekkel – a csoportban nagyon sok a 30 év alatti, a legkevesebben a 60 év felettiek találkoztak menekültekkel. Akik azt válaszolták, hogy személyesen is érinti őket a menekültkérdés (36 százalék), a csoporton belül jelentős többségben voltak a kormánypártiak és a kormányváltást nem akarók. Akik érintve érzik magukat, leginkább az...

Forrás: mno.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
@durbincs: Te is haza költözhetnél már...idióta.
mackoka46
Tetőfokára hágott a kormányzat által katalizált gyűlölet. Orbánc hamaorosan az ideggázt is előveszi.
silber13
@durbincs: Na látszik, hogy maga egy ,műveletlen, bunkó potyadék!:-))
silber13
@durbincs: Maga tanulatlan tuskó! Ha már használná egy valóbanlétező történelmi szrmélyiség nevét, megtanulhatná helyesen leírni, bár tudom,az magának leheetlen,tekintettel angströmnyi méretű agyára!
silber13
@durbincs: Persze fingja nincs a témáról, azértt kezd csapkodni!Szóval segg buta!:-)) Hog is állunk azzala Pilátus nevezetű illetővel,? Mi vol a tisztességes neve?:-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.