Mármint azokéból, akik adakoztak: az új híroldal közösségi finanszírozásból tudott létrejönni. A Kettős Mérce nevű blog négy éve indult, a főszerkesztő szavai szerint azért, hogy az oldal készítői "segíteni tudjanak a körülöttük lévő mozgalmaknak, és balos, azaz az igazságosság és az egyenlőség értékein alapuló politikai értelmezéseket írjanak a körülöttük lévő világról. " De aztán úgy gondolták, jobb lenne az Index korábbi kiadója által üzemeltetett Blog.hu-n futó blog helyett egy "valódi" hírportál - hogy miért, arról nem ír a beköszönő cikkben Jámbor András főszerkesztő.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Bal(j)ós árnyak

blog.hu-ról a saját önálló portálosodás

Az eddigi vendéglátó számol be róla, hogy a tegnapi nappal a kettosmerce.blog önálló portállá vált.
A dolog magában akár magánügy is lehetne, de igencsak érdekes gondolatok fogalmazódtak meg „Jámbor András főszerkesztő. beköszöntőjében”.
Az még csak-csak, hogy „Nincsenek reklámok, nem kértünk pénzt az államtól, a pártoktól, senkitől, aki meg is kérné az árát, de még Sorostól vagy az EU-tól sem”. Azonban az, hogy „balos, azaz az igazságosság és az egyenlőség értékein alapuló politikai értelmezéseket írjanak” már igencsak pikáns, pláne ha hozzátesszük, hogy „Az oldalon lesz egy napi publicisztikai rovat: Hétfőnként Tamás Gáspár Miklós, … fejti majd meg a világot”! =))
Pálinkás Pál
@RonaGyuri: Remek ..csak olyan origós feelingem van a kommentelés hiánya miatt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.