A polgári, európai, szabad Magyarország ellenségének nevezte a magyar kormányt a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke a párt hatodik születésnapján, egy budapesti szállodában tartott ünnepségen. Gyurcsány Ferenc úgy fogalmazott: nincs lehetőség kompromisszumot kötni a jelenleg hatalmon lévőkkel, le kell győzni őket, és ezt sokkal inkább 2018-ban kell megtenni, mint 2022-ben. A pártelnök azt mondta, hogy Orbán Viktor rendszere “a hazugság maga”, mert ahol a miniszterelnök “demokráciát hazudik, ott önkény van, ahol nyugdíjat véd, ott nyugdíjat lop, ahol Európáról beszél, csak a markát tartja”. Orbán Viktor nem 1956 vagy 1990 örököse, hanem mindezek elárulója – jelentette ki. Gyurcsány Ferenc október 23-áról emlékezve azt mondta, hogy 1956 egyszerre egyesít és elválaszt: furcsa, keserédes ünnepe “a meggyalázott harmadik köztársaságnak”. Az egyik oldalon ott áll Kádár megélt öröksége, a másikon a Nagy Imre-i Magyarország beváltatlan ígérete, a miniszterelnök és társai mártíromsága...

Forrás: polgarportal.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

LÜKE SZKÁJVÓLKÖR
Baz'meg Feri! Állj má' fé're! Unalmas vagy! Van nálad ezerszer jobb a baloldalon! vedd má' észre magad! Te egy senki vagy Apróék nélkül!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@prime777: Igazad van, nemakarnak ezek kormánváltást, csak bejutni ismét 4 évre a jó langy semmttevésben dagonyázni, nem kevés pénz eményében.Feelelősségsemmi, idönként vakkantanak, műfelháborodnak, aztán visszahüppennek a jó meleg iszapba..
adrenalink
@karma1: tegnap 22:51-re Gyurcsány is csak zárt körben, egy frakcióülésen ismerte be, hogy hazugság az eddigi kormányzásuk, csak, - mint általában az MSZP-re jellemzően- valaki kiszivárogtatta. Politikusok közül is sokaknak az volt a véleménye, hogy az a "valaki" maga Gyurcsány volt. Ha ez igaz, akkor Fleto egy jellemtelen senki!!!
karma1
@adrenalink: Te is tudod, hogy szili katalin szivarogtatta ki az oszodi beszedet, azert kapta orbantol a poziciojat.
karma1
@prime777: Hat ebben nem ertunk egyet...:o) Ha azt nezed, hogy kik es mit tettek akkor, amikor hatalmon voltak, akkor meg mindig Gyurcsany tette a legtobbet, es o okozta a legkisebb kart. (Most nehogy azzal gyere, hogy o szuntette meg a 13. havi nyugdijat, mert tokonlovom magam: mar szamtalanszor bemasoltam a datumokat a wikipediabol, ezt mar unom).
Az, hogy orbannal az ellenzekben kormanyozni kb. olyan dolog, mint nehezbuvar ruhaban szinkronuszni.
Az lmp eppen az orbani elveket vallja, tehat ha ok gyoznenek - ami szamszakilag IS teljesen kizart - akkor szepen, zokkenomentesen folytatodna az orbani rezsim. (Szekelyfold autonomiaja, es a romanok levelbeli szavazasa : ezt a ket dolgot Szel Bercike maris atvette a sajat programjaba. Ezzel pedig semmi mast nem csinal, csak elokesziti a sima folytatast orbannak.
adrenalink
@karma1: Én nem tudom ki volt a szivárogtató! Gyurcsány a 2010-es választások kampányában átadott egy borítékot Meseházynak 3(!) szivárogtató nevével, amit M. olvasatlanul összetépett. Kb1 évvel a választások után egy tv beszélgetésben megérdezték Gy.-től, tudja-e már, hogy kik voltak a szivárogtatók. Azt mondta, hogy még mindig nem tudja biztosan, csak sejtései vannak. Akkor kiket nevezett meg a borítékban?
Szili is csak feltételezés, mint ahogy Gyurcsány is. Tények nincsenek, így mindenki azt hisz el amit akar...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.