A Weinstein féle zaklatási botrány nem állt meg országhatárunknál, bizony nálunk sem hallgatnak a nők, kinyílt Pandora szelencéje, és egyre nagyobb vihart kavar az, amit benne találtunk. Az elismert rendező és tanár, Marton László ellen is számos vádat fogalmaztak meg színésznők, színihallgatók. A Vígszínház közleményt adott ki főrendezője zaklatási botrányával kapcsolatban.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Nőkor
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Gyerekek, létezik, hogy a Bayer még nem foglalt állást az ügyben, vagy csak én nem tudok róla?
maci0427
A régi időkben is és gondolom,hogy most is, megy a dugás-cumizás egy jó kis állásért,egy gazdag férfiért akik mellett jólétben és pompában lehet éldegélni! Az meg szerintem most is nagy divat, hogyha "dugsz akkor nyersz " és független attól,hogy lelki terror van emögött vagy sem ! Hiszen sem a lelki terrorizálást és főleg a nemi erőszakot nem köteles senki sem eltűrni és hagyni ! Legfeljebb nincs meg az Állás - a Szerep a Győzelem a Jólét - stb. !
karma1
@maci0427: Bizony, ahogy mondod...:o))) Mindig van valasztas...:o)))
karma1
De szep lesz ez a lehetoseg: vegre legalisan megnyitottak az utat a NEVTELEN be- es feljelentgeteseknek... Mast nem is kell tennie most egy nonek: nem kapja meg a szerepet, gazsiemelest - maris megy a nevtelen sztori a lelkisegely szolgalathoz...

Pont azt fogjak elerni ezzel, amit a svedek ertek el a gyermekek jogainak kiterjesztesevel: ma mar egyetlen szulo se mer meg csak csunyan sem nezni a sajat gyerekere, mert a gyerek ismeri az osszes jogait, a hozzavalo telefonszammal egyutt, es apukat maris viszik a rendorsegre,...
Ma a sved szulok nem a menekultektol, nem a betoroktol felnek, hanem a sajat gyerekuktol...
Nessy
Érdeklődve várom az utód nevét! Van egy - két tippem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.