Puzsér Róbert szerint különbséget kell tenni a szexuális zaklatás és a felnőtt nő jelenlétében elővett fütykös között.

Puzsér megszólalt a Marton-ügyben, Stohl András nem teszi zsebre, amit kapott
Fotó: Youtube

Puzsér jó szokásához híven bő lére eresztett Facebook-posztban tett rendet ismét egy nagy horderejű ügyben. Úgy véli, bármekkora erővel próbálják is ezeket összemosni, a munkaköri zaklatás, meg egy felnőtt nő jelenlétében elővett hímtag nagyon nem ugyanabba a kategóriába esnek.

Az ország kritikusa több Sárosdi-Marton ügyben megszólalóhoz intézett pár kedves és még több goromba szót, de a legdurvább az, ahogyan Stohl Andrást támadta.

Gyalázatos, ahogy Stohl András a kokainista médiagecik jól bejáratott gátlástalanságával előadja, hogy miként fogdossa a kolléganője seggét, meg hogy miként b@sszák rongyosra a főnökök a csapatépítő tréningeken a beosztottjaikat – és szerinte ez így a normális, hiszen ilyenek a férfiak. Csakhogy nem a férifak ilyenek: Stohl András ilyen, továbbá Stohl András hatalmas és befolyásos barátai ilyenek, mint például az a szexuális ragadzó, akit éppen menteget. Most Stohl próbálja elsikálni a jó haver ügyét, ahogy neki is segítettek egykor a haverok

- írja Puzsér.

A bejegyzésben megkapja a magáét az Oroszlán Szonját karaktergyilkoló Index, és a HVG-s Hont Andrást szétcincáló népség is.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Desischado
Igaza van Puzsérnak, nem kedvelem, de jól tette, hogy kiosztotta stohlt. Persze ettől a kábszeres, részegestől ne is várjon az ember mást!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
csodálkoztam volna, ha pont ő nem mondja el a magáét! =))
szaboria1
Puzsérka jó volna ha igazán magába nézne. Mert bizony Ő is megnyalta a sót.
Jozefina
Meg is érdemli, aki ilyen baromságokkal foglalkozik. Nem szeretem Stohlt, de ebben igaza van és Szonjának is!!! Ez a legfontosabb, vagy mindenki perverz módon csak ezekre a marhaságokra kíváncsi???
X-ray
@Jozefina: józsifina! te nő vagy, férfi vagy, mi vagy? Helyesnek tartod a zaklatást?
Desischado
Igaza van Puzsérnak, nem kedvelem, de jól tette, hogy kiosztotta stohlt. Persze ettől a kábszeres, részegestől ne is várjon az ember mást!
percsi
@X-ray: Én kívánom, hogy éljen át egy-két szaftos zaklatást, számára sem lesz unalmas és marhaság, bár nem értem, hogy mi a fenének olvassa.
Közhírré kell tenni, plakátra velük! Minden nő és férfi, akit zaklatnak, kürtölje szét! Az ilyen mocskok gátlástalanul élnek vissza hatalmukkal, szégyen táblát érdemelnek nem pedig jól fizető állást, rangot, kitüntetést. Ezek az erkölcstelen patkányok között vannak akik gyerekeket (fiúkat-lányokat) is zaklatnak. Hallottunk mostanában róla!
terlasz
A pedofil papokról mintha megfeledkeztünk volna...
mariaberta
Ami az elővett "hímtagot" illeti, mostanában van belőlük bőven, kis nudlik nagyítására kínálnak minden féle lehetőséget, átlag az 5-cm nagyítás. És ezek előtt a hirdetések előtt nem kérdezik meg ELMULT MÁR 18 éves? De mutatják eredetiben, kis stinfliből hogy lehet gerendát csinálni. Éljenek a szemérmesek!
Dr plágium
Nagyon nem kedvelem Puzsért a stílusa miatt, de most (is) igazat mond a maga közönséges stílusában. Az hogy nevén nevezi a gyereket hát kicsit mellbevágó de igaz.
Dr plágium
@mariaberta: Nem tudom hol láttad, de ezek a reklámopk kizárólag a szexoldalakon láthatók :)
Ha egyszer beléptél oda nem fogja mégegyszer megkérdezni, hogy elmúltál-e 18 :) :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.