A műsor szereplője, Vivien egy olyan fotót osztott meg magáról, amin keményen sportol. És nem úgy néz ki, mint most a tévében.

A Viasat3-on látható Feleségek luxuskivitelben című műsorában Vivien az egyik legmegosztóbb személyiség.

Így nézett ki a luxusfeleség, amikor még nem tudta, hogy gazdag lesz

Fotó és nyitókép: Instagram

Készült már róla paródiavideó, aztán megtelt a hócipője a gonoszkodással és meredek fotóval üzent a gonoszkodó kommentelőknek.

Azonban őszinteségről is tanúbizonyságot tett. Instagram-oldalán megosztott egy fotót, amin keményen sportol – alakjára most is nagyon büszke a 26 éves anya – és nem úgy fest, mint ahogy a műsorban látjuk. A fotó mellett édesapjának mond köszönetet:

Apukám génjeit örököltem és neki köszönhetem mindazt amit a sportban elértem! Hálás vagyok, hogy ő mindig ott volt mellettem, nehéz napokon is fogta a kezem! Bíztatott, hogy SOHA ne adjam fel, mert lehetetlen nem létezik! Sose felejtem el, hogy minden reggel ágyba hozta a reggelimet és azt, hogy mennyit foglalkozott velem! Nem tudok nála jobb apát elképzelni sem!

Hogy hogyan néz ki sportolás közben? Így:

Amúgy meg így:

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus1
mindenki abból csinál pnzt, ami éppen van neki. Vannak, akik az eszükből, vannak, akik a testükből. Mind a kettőt ápolni kell, ha vevőt akar találni...
csipetke
@RonaGyuri: Ez kizárt dolog,én legalább 35-nek nézem.Az anorexiás sportolós képen lehet,hogy annyi volt,de a másik képen,amin már jól látszik,hogy szilkonnal tömött itt-ott,azon sokkal idősebbnek néz ki...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.