A szupermodell olyan melltartót vett fel, hogy szinte megszólal.

"Vigyél el a Paradicsomba" – üzeni legújabb szexi fotóján Palvin Barbi. Na, ki lesz az első jelentkező? Ami biztos, hogy a kép láttán már minimum fél lábbal benne állunk!

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Ilyen melltartót 200 ft-ért lehet lőni a céllövöldékben.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Nehogy kiessen egy nap, amikor nem kerül be valamivel a hírekbe. Most éppen a nem túl mutatós melltartójában. Nem hiszem, hogy annyi pénzből, amit ez a szegény lány a nehéz altesti munkájával meg tud keresni, ne futná egy ennél sokkal elegánsabb, mi több, erotikusabb csöcsfixre. Ha már rájött az aktuális napi exhibicionizmus. Ami persze, abban a kategóriában, munkaköri kötelesség.
SystemError
@namihami: Ha majd leül egy kicsit a női forradalom része a molesztálós ügynek és lehet erről a témáról objektívan is beszélni, akkor rá kéne térni, arra, hogy egy olyan közegben, ahol 10 nőből 5 önként jelentkezik a "féreg" díványára ott hogyan is ítéljük meg ezt a jelenséget és mennyiben is felelősek az ilyen nők "is" azért, ha amúgy normális nőket prostituálnak... Ugyanis ez a jelenség szerintem nem nő-férfi probléma. Ez egy erős társadalom kritika, amiben pont olyan szerepe van a szexualitását bénán, filmekből tanult molesztáló fasznak, mint azoknak a dívány ribancoknak, akik legitimmé teszik ezt a jelenséget. Az Eszenyi Enikőknek is, akiben hozzáteszem óriásit csalódtam, de ő is "nőként" elnyomja nőtársait cselekedetével...Mielőtt bárki kezdeni, egy szóval nem hibáztattam az áldozatot csak azt mondom a tetű férgen kivűl, aki erőszakos a helyzetért viszont egy társadalom a felelős és az ilyen ócska, kokós, többre is hivatottabb nők is felelősek..
SystemError
Ja és Barbi erősen kezdi árnyalni a szépséged az egyre növekvő egód. Persze ezzel bekerülsz bizonyos emberek ágyába, akik simán behúzzák a strigulát(nem fog elvenni egyik sem, ha azt hinnéd..:) Azok, akik egy elvont, művészi, egzótikus szépséget ismertek meg mélyen csalódan az egy tucat ribanckodásban. Ez pedig a többség! Persze mindig lesznek Messik meg Dzsudzsákok (hogy bírtad gyomorral..) de a rajongóidat, akikből élsz elveszted!
papa.49
Az óra ketyeg, a csajnál is )))))))))))))
human
@papa.49: Bizony. Most kell elvetetnie magát egy idős emberrel aki csak annyit akar, hogy egy trófea legyen és mutogathassa estélyeken. A szex részét meg majd elintézi a szeretőjével. A média ebbe az irányba próbálja terelni a fiatalokat. Sőt még anyagilag támogatja is a kormány ezt a fajta jövőképet.
SystemError
@human: Már riválisa Timcikének, de azért még nincs a "szintjén"...persze ez már csak idő kérdése

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.