A szupermodell olyan melltartót vett fel, hogy szinte megszólal.

"Vigyél el a Paradicsomba" – üzeni legújabb szexi fotóján Palvin Barbi. Na, ki lesz az első jelentkező? Ami biztos, hogy a kép láttán már minimum fél lábbal benne állunk!

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Ilyen melltartót 200 ft-ért lehet lőni a céllövöldékben.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
Ilyen melltartót 200 ft-ért lehet lőni a céllövöldékben.
division
@simmering73: Viszont ilyen csajt annyiért nem fogsz lőni...
division
@simmering73: Ezt mondja az akinek nem jut ilyen:)) Én nem panaszkodom persze, nem cserélném le a családom soha egy ilyen nőért (meg semmilyenért), de még anno egyedülállóként volt részem ilyen és még jobb nőkben, volt amelyik 200 ezer volt egy éjszakára, és az bizony nem most volt.
Grafix69
@division: Olyan ismerős ez a gondolkodás , a fogalmazás , sőt maga az üzenete az írásodnak . Gondolkodnom kell rajt picit , de nagyon ismerős nekem.
division
@Grafix69: Na fene, sok embert ismersz aki fiatal korában nem vetette meg a jó nőket egy-egy éjszakára? :-))
namihami
Nehogy kiessen egy nap, amikor nem kerül be valamivel a hírekbe. Most éppen a nem túl mutatós melltartójában. Nem hiszem, hogy annyi pénzből, amit ez a szegény lány a nehéz altesti munkájával meg tud keresni, ne futná egy ennél sokkal elegánsabb, mi több, erotikusabb csöcsfixre. Ha már rájött az aktuális napi exhibicionizmus. Ami persze, abban a kategóriában, munkaköri kötelesség.
SystemError
@namihami: Ha majd leül egy kicsit a női forradalom része a molesztálós ügynek és lehet erről a témáról objektívan is beszélni, akkor rá kéne térni, arra, hogy egy olyan közegben, ahol 10 nőből 5 önként jelentkezik a "féreg" díványára ott hogyan is ítéljük meg ezt a jelenséget és mennyiben is felelősek az ilyen nők "is" azért, ha amúgy normális nőket prostituálnak... Ugyanis ez a jelenség szerintem nem nő-férfi probléma. Ez egy erős társadalom kritika, amiben pont olyan szerepe van a szexualitását bénán, filmekből tanult molesztáló fasznak, mint azoknak a dívány ribancoknak, akik legitimmé teszik ezt a jelenséget. Az Eszenyi Enikőknek is, akiben hozzáteszem óriásit csalódtam, de ő is "nőként" elnyomja nőtársait cselekedetével...Mielőtt bárki kezdeni, egy szóval nem hibáztattam az áldozatot csak azt mondom a tetű férgen kivűl, aki erőszakos a helyzetért viszont egy társadalom a felelős és az ilyen ócska, kokós, többre is hivatottabb nők is felelősek..
SystemError
Ja és Barbi erősen kezdi árnyalni a szépséged az egyre növekvő egód. Persze ezzel bekerülsz bizonyos emberek ágyába, akik simán behúzzák a strigulát(nem fog elvenni egyik sem, ha azt hinnéd..:) Azok, akik egy elvont, művészi, egzótikus szépséget ismertek meg mélyen csalódan az egy tucat ribanckodásban. Ez pedig a többség! Persze mindig lesznek Messik meg Dzsudzsákok (hogy bírtad gyomorral..) de a rajongóidat, akikből élsz elveszted!
papa.49
Az óra ketyeg, a csajnál is )))))))))))))
human
@papa.49: Bizony. Most kell elvetetnie magát egy idős emberrel aki csak annyit akar, hogy egy trófea legyen és mutogathassa estélyeken. A szex részét meg majd elintézi a szeretőjével. A média ebbe az irányba próbálja terelni a fiatalokat. Sőt még anyagilag támogatja is a kormány ezt a fajta jövőképet.
SystemError
@human: Már riválisa Timcikének, de azért még nincs a "szintjén"...persze ez már csak idő kérdése

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.