A megbélyegzésekről beszéltek a Class FM reggeli műsorában, ahol az egyik műsorvezető Stohl András beszélt arról is, hogy neki sem sikerül szabadulnia a múltja miatt rásütött jelzőktől. 

„Soha nem fogom tudni levetkőzni azt a billogot, hogy én egy drogos alkoholista vagyok, meg börtöntöltelék és családelhagyó” – mondta Stohl.

Stohl: Soha nem fogom levetkőzni, hogy drogos alkoholista vagyok

(Fotó: BlikkTv)

„Történt velem olyan, hogy egy szórakozóhelyen bátor fia­talok utánam szóltak, hogy „hé, nincs nálad egy kis ko­kain?”, ami nem esett jól. Nekem ez fáj, bármilyen jó pofát is vágok hozzá. Felvállalom, mást nem is nagyon tudnék tenni, de nem tudom, hogy lehet ezt kezelni” – magyarázta a Jászai Mari-díjas színművész.

„Úgy veszem észre, a rám sütött billog érdekesebb annál, mint amit színészként, avagy műsorvezetőként művelek. Több színházi főszerepet játszottam, számtalan show-t vezettem, mégis mindig visszarúgnak a gödörbe. Mit tudnék tenni, hogy változtassak ezen a megítélésen?” – ezt a konkrét kérdést már egy szakembernek tette fel. A válasz így hangzott:

„Ehhez hosszú évek kitartó munkája kell. Nehezen tervezhető, hogy az ember milyen hatással van másokra, de vannak módszerek, amelyekkel el lehet indulni. Ha egy címkét rendszeresen megkapunk, hajlamosak vagyunk arra, hogy az agyunk fölülírja a meggyőződésünket, és azt gondoljuk, talán mégis igaz. Ettől az agyban és a pszichében kialakulhat az azonosulás – fejtegette Hegedűs Dóra mentor-coach.

Stohlt 2011 szeptemberében „járművezetés ittas állapotban” vádjával öt hónap letöltendő börtönbüntetésre és 580 ezer forint kártérítés megfizetésére kötelezték.

A színész 2010. május 8-án hajnalban két szabályosan közlekedő autóval ütközött Fót határában. A balesetben négyen sérültek, egy idős férfi súlyosan.

(Blikk)

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ágimami
Ami tény, az tény, miért kell ezen csodálkozni kedves Buci???
Kicsivel több alázat kellene!!!:DDD
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
staro2
Azért nem fogod levetkőzni, mert egy drogos alkoholista vagy.
ágimami
Ami tény, az tény, miért kell ezen csodálkozni kedves Buci???
Kicsivel több alázat kellene!!!:DDD
Zeta
@eszegfu: talán nem levetkőzni kellene, hanem úgy élni, hogy elfelejtsék az emberek.
moareka
...mert még mindíg drogos, alkoholista, családelhagyó és jellemtelen tetszik lenni, aki a volt feleségét akarta rábírni, vállalja el a disznóságát...
Zeta-nak igaza van, úgy is kellene élni...
kopacsijanos
Akkor kellett volna gondolkozni!Vagy még előtte!Meg csináltad ezeket vagy nem? Na baszod ha meg akkor viseld csendesen és nem kell mást is elkövetni!Egy szar alak vagy a szememben aki a felesége mögé bújik ha valami bajt csinál.Gondolkozz el ezeken ha tudsz!
papa.49
Kedveltelek mint színészt, de nálam kiestél a piszisből a viselt dolgaid miatt ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.