20 centis késsel szúrtak Tamás felé. Újabb magyar kamionosra támadtak rá migránsok, ezúttal Brüsszel közelében. Toldi Tamás a Híradónak azt mondta, nem biztos, hogy képes lesz újra kamionba ülni. A sofőr éppen a pihenőjét töltötte egy benzinkúton, amikor arra ébredt fel, hogy bevándorlók vannak a fülkéjében. Szerencsére nem sérült meg, a Híradónak azonban azt mondta, azóta is retteg, nem biztos, hogy valaha újra kamionba tud majd ülni. Toldi Tamás kamionos a Híradónak telefonon nyilatkozott. Kamionok migránsjárás után “Kettő óra, fél három között arra lettem figyelmes, hogy mozog a fülke. Ekkor felnéztem, ugye be voltam függönyözve, a baloldali ajtón jött fel egy ember. Meglátta, hogy felébredtem, az arcán döbbenetet láttam, hogy én felébredtem, ebből gondolom, hogy befújtak valami gázt valamelyik ajtón, altatógázt, elordítottam magam németül, hogy was spazir hier, meg mondtam neki hogy raus, tehát menjen ki” – részletezte a kamionos. Ezután az új európai megindult a férfi felé;...

Forrás: kuruc.info
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

96 hozzászólásarrow_drop_down_circle

desiro
Ezeket vad rém híreket mindig ez a barom hozza ide, nem kell reagálni az agyhalott írásaira.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@Shikari: Mentek a börtönbe rohadt fideszes, húzzál a picsába. Mi az, hogy szóvá tesszük, hogy a közpénzt lopjátok. A pofám leszakad te szarházi. Mi jogon fenyegedsz a jókurva anyádat te mocsok szarházi, papírod van róla mint az elmebeteg cigány haverodnak?
Eladott Ország
@Shikari: Mondtam már hogy takarodj, fideszes seggfejeket nem korrepetálok. Te vagy az etalon az axióma vagy mi f*sz? Menj a fideszes kleptokrata barmaid közé.
Mai tananyag, a hétvégi wellnes fideszes faszveréshez:
A tények azt mutatják, hogy Magyarország sajnos nem erősödik. 2013 óta ugyanis mind a 7 magyar régió rontott a korábbi helyezésén. Észak-Magyarország ráadásul olyan nagy mértékben, hogy rákerült a lecsúszó régiók listájára is. Ez a bravúr az egykori kommunista országok közül csak a Nemzeti Együttműködés Rendszere által irányított Magyarországnak sikerült. Az egészségügyi helyzetet értékelő pontokban az összes magyar régió a legutolsók között van, Észak-Magyarország konkrétan az utolsó előtti egész Európában. Tehát ebből a szempontból a bukaresti gyors is már elrobogott mellettünk.
Eladott Ország
@Shikari: Eszembe se volt veled foglalkozni. George Orwell ezt kitűnően megfogalmazta az 1984 című regényében:“Nem az a lényeg, hogy valóban van-e háború, s mivel döntő győzelem úgysem lehetséges, nem is az, hogy a háború jól megy-e vagy rosszul. Csak arra van szükség, hogy háborús állapot legyen.”
quadrocopter
@durbincs: Debil! Használd a google fordítót, ha megpróbálsz magyarul vinnyogni!
Mit akartál kinyögni debil? Rajzold le! Tolmács sehol - te f@sz?
Nincs a közeledben pszichiátria, debil?
quadrocopter
@durbincs: Debil! Használd a google fordítót, ha megpróbálsz magyarul vinnyogni!
Mit akartál kinyögni debil? Rajzold le! Tolmács sehol - te f@sz?
Nincs a közeledben pszichiátria, debil?
quadrocopter
@durbincs: Debil! Használd a google fordítót, ha megpróbálsz magyarul vinnyogni!
Mit akartál kinyögni debil? Rajzold le! Tolmács sehol - te f@sz? Magyar nem menni?
Nincs a közeledben pszichiátria, debil?

Ne kapkodj debil, úgyis megkapodd a pofádra valót!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.