A sofőr valószínűleg fel sem fogta, mit úszott meg csak azért, mert egy előzékeny autós engedte őt kiállni a parkolóból. A heves szél idején gyakran kapnak bejelentést a tűzoltók amiatt, hogy egy fa az utcán parkoló autóra dőlt rá. Ilyenkor duplán bosszankodhat az ember, hiszen amellett, hogy kár keletkezik a kocsiban, az is eltarthat egy darabig, mire a biztosító kifizeti a javíttatás összegét. Sőt, még szerencsésnek mondhatja magát a tulajdonos, hogy nem akkor történt az eset, amikor ő is épp az autóban ült.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nekem már megint egy régi vicc ugrott be

A derék hvg.hu egy youtube-os videót osztott meg

A „Kiállt az autós a parkolóból, 2 másodperccel később kidőlt a fa – épp a helyére – videó” című írás ezt a filmecskét adja tovább?
youtu.be/wPF9ckyEMX4

A vonatkozó vicc:
Nagypapa és a nagymama üldögélnek a szalonban, előbbi olvas az utóbbi kötöget. Nagymama leteszi a kötést és kimegy teát főzni. Pár pillanat múlva a falióra odazuhan le a falról, ahol eddig üldögélt. Nagypapa fel sem nézve az újságjából dörmögi: Mindig mondtam, hogy késik az a rohadt óra!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.