Hajós Andrást egy jótékonysági estre hívta el a TASZ, amelynek az volt a különlegessége, hogy a műsorvezető akkor beszélt, ha a nézők adtak be pénzt. Annyira belelendült, hogy már alpári szextörténeteknél tartott, ami nem tetszett a szervezőknek. Hajós erre otthagyta a színpadot.

Hajós András megsértődött és otthagyta a színpadot a jótékonysági esten

(Fotó: ATVzrt)

Az ünnepek alatt kórházban fekvő gyerekeknek gyűjtöttek pénzt karácsonyi ajándékokra.  A humorista csak akkor beszélt, amikor valaki ezer forintot bedobott a kikészített perselybe. Hajós fiatalkori szexuális élményeiről, Bíró Ica iránti rajongásáról beszélt, majd abba is beavatta volna a vendégeket, hogyan nem lett homoszexuális.

A publikum ennek részleteit már nem tudta meg, mert a történetben éppen ott tartott, hogy lehetősége volt egy édeshármasra a barátjával, és egy nagyon szép lánnyal, amikor is a TASZ ügyvezetője, Kapronczay Stefánia furcsa grimaszolásba és integetésbe kezdett.

„Mi a baj? Ne folytassam? Hát jó...”

– mondta Hajós, majd levonult a színpadról, és faképnél hagyta a közönséget.

(Bors)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Veleda
@Shikari: Nem kell ahhoz liberálisnak lenni, hogy seggfej legyen valaki. Én azt mondanám, hogy egy öntelt, egoista , magát túlértékelő seggfej
Pálinkás Pál
Megfigyeltem a prűdek általában irigyek...veletek is így lehet!!
csa-csa
@Pálinkás Pál: azért egy jótékonysági esten nem kéne átmenni közönségesbe!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.