Követni is nehéz már, hogy ki kit zaklatott a múltban, de Havas Henrik nevére azért felkapjuk a fejünket.

A hét vallomása – Havas Henriket is molesztálta egyik kollégája
Fotó: Youtube

Havas Henrik az ATV #Bochkor című műsorában vallotta be, hogy fiatal felnőttként megkörnyékezte egyik férfi kollégája.

Az eset még a '80-as években történt, amikor Havas a Magyar Rádiónál dolgozott hírszerkesztőként. Mint meséli, ez az egyébként ismert médiaszemélyiség többször hazafuvarozta, és az ötödik alkalommal továbbment a dolog:

Rátette a kezemet a belső combjára és kérdezte, hogy nem folytatnánk-e nála. Akkor esett le, hogy mit akar"

- mesélte Havas.

Az újságíró-műsorvezető több dolgot is elárult az illetőről, többek közt azt, hogy ismert ember, akiről azonban nem szívesen mesél, most mégis kivételt tett – további részletek vasárnap este 20.00-tól a #Bochkorban.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Nem akar kimaradni a zaklatási sztorikból! Nehogymá őt ne kivánja senki... ))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Manhattan
Nem akar kimaradni a zaklatási sztorikból! Nehogymá őt ne kivánja senki... ))
papa.49
Persze a ,,bernáthegyi betegszamár,, az környékezte meg ))))))))))))))))))))))
lampa laz
Kíváncsi lennék arra az ismeretlen lényre, aki ezt megkívánta...
szep napot
Ezt max az aram baszta meg, de az nagyon.
human
Lehet azzal poénkodni, hogy volt már Havas minden csak molesztált ember nem, de nem igazán értem, hogy miért nem hiszitek el neki. Nem 60 évesen molesztálták.
Eladott Ország
@szep napot: 1967-ben autóvillamossági műszerészként b*szta meg az áram.
Csizmás Kond
...mikor kezdődik az a rész amikor a anyukájuk a szaros seggüket mosva molesztálta...az ilyeneket ???
Edmond Dantes
Általános iskolás koromban egy gyönyörű,fiatal nő volt a tornatanárunk.A mai napig sem hevertem ki azt a traumát,hogy esze ágában sem volt megrontani engem.
Macskaszem
Jelentkezzen már valaki, akit sose molesztált senki. A molesztáltak már uncsik, szinte mindenkinek van ilyen sztorija.
wagabund
..."– Havas Henriket is molesztálta egyik kollégája"...

ja, akkor már értem, miért hebeg-habog, alig lehet kivárni, mit is akar kinyögni.

súlyos molesztálás lehetett...
moareka
...de meg lehetett szorulva az illető...
Fradigege
Vagy tízen egynéhány éve a volt közvetlen főnökömnél buliztunk. Ott alvós volt. Péntektől vasárnapig. Be voltam rúgva, mint állat erre az mellém feküdt és elkezdte simogatni a hasamat, úgy hogy a farkam felett nem sokkal. ERRE ÉBREDTEM! Mondtam neki: -Mi a faszt csinálsz?! Egyből kipattantam az ágyból. Ez zaklatás. Másnaposan nem hagyják az embert. A Zoli haverom, aki homokos lett, csókolgatta a nyakamat. Egy szórakozóhelyen. Kétszer is. Ilyenek. Bomba jó volt. Halál ciki.
elnyomott
@Edmond Dantes: - és ha egy idős tanárod akart volna megrontani, azzal hogy boldogulnál máig?
Edmond Dantes
@elnyomott: A kérdés jogos,de én csak a saját történetemet tudom leírni.Főleg azért,hogy ne csak Havasnak legyen sztorija,amelyik legalább annyira érdekfeszítő,mint az enyém.
Cicamama55
Kiderül a végén, hogy mindenki bepróbálkozott a hírességek világában...Sokkal érdekesebb lenne már az után nyomozni, kinek nem volt zaklatási "élménye"az életében, mert ennek aztán vége nem lesz így soha! :(((
elnyomott
@Edmond Dantes: - látod, így gúnyolódik a legtöbb ember azokon, akiket zaklattak.
Ugye nem csodálkozol, ha évekig, évtizedekig hallgatnak inkább róla? Mígnem felgyülemlik eléggé a harag és mások is jelzik.
A gúny pedig a zaklatóknak kedvez, mert ha ki is derül, hamar megunja a közvélemény és mehet minden ocsmányság tovább.
Hiszen semmiség mindez annak, akit nem érint.
Még nem érint...
Edmond Dantes
@elnyomott: Ugye amikor zaklatottakról beszélsz,akkor nem a feltűnési mániában tobzódó Havasról beszélsz?Mert ha nem,akkor egyetértünk,én ugyanis kizárólag rá akartam célozni.Sajnálom,hogy nem sikerült.
elnyomott
@Edmond Dantes: - és miből gondolod, hogy csak azért, mert ő a Havas és nem csíped, nem zaklathatták?
Komolyan mondom, felháborít az emberek zömének a hozzáállása ehhez az egészhez.
Én sokáig hittem benne, hogy a közvélemény szolgáltathat igazságot. De már látom, hogy nem.
Megérdemli ez az ország a vezetőit, de nagyon!
cikicakk55
@Macskaszem: Mióta ez az egész lavina elindult,már kezdek elveszni benne. Azt még megértem,hogy szexuális zaklatás ha egy nő arca elé tolja a lankadt farkát egy férfi,hogy " puszild meg" Mondjuk itt sem lehet tudni,hogy mi lett a vége,mert ha a nő nem akarta,de a férfi erőszakoskodott vele,az már tényleg erőszak. Ám ha csak a combjára tette a kezét,akkor ezt bár minek is lehet nevezni. Pld. Utaztam Szegedre és a busz hirtelen fékezett A mellettem álló férfi bele bukott az ölembe és a combomba kapaszkodott meg. Ez szexuális zaklatás? A főnökömnek( főorvos) segítettem egy vastagbél vizsgálatnál.Mikor be jött,hogy a géphez menjen elég szűk helyen kellett a hátam mögött elmennie így a derekamat megtartva préselte be magát a vizsgálathoz. Ez szexuális zaklatás? Több ilyen dolgot is tudnék említeni,amit ha akarok így, ha akarok úgy értelmezek.
cikicakk55
Sőt akár pedofil szexuális zaklatásnak is ki lehet téve például egy szertornász.Én 9 évig szertornáztam,és egyes nehéz elemeknél a tanulási idő alatt az edzők is ott voltak.Volt férfi edzőnk is,nem is egy, a női edzők inkább a talajgyakorlatok művészi részét vállalták.Bizony mikor egy gyereklány szaltóban röpköd akár a felemás korláton,akár a lóugrásnál,vagy gerendán az edző ott kapja el,hogy fejre ne szálljon,nyakát ne törje, ahol tudja.A tornászokon nem sok ruha van amit ellehet kapni,így bizony nem is egyszer akár azt is mondhattuk volna,hogy pedofil módon kaptak el.Ezt akinek torna a sportága mindenki ismeri.Egyetlen szülőnek nem jutott eszébe,hogy az edző szexuális indíttatásból kapta volna el a lányát,pedig a szűlők bár mikor bejöhettek és általában 8-10 anya ott is volt.
Edmond Dantes
Pár évvel ezelőtt olvasható volt egy bulvárhír,miszerint egy főző vagy valamilyen hasonló tv műsorban Görög Rita(?) celeb és modell rendreutasította Havast,mert egyfolytában dörgölődött.Úgy látszik,a hölgynek volt ízlése.Erről nem mesélt a magát tanár úrnak gondoló volt hírszerkesztő? Szerintem Havas nem zaklatott,csak ugyanúgy bepróbálkozott,mint a volt kollégája.Havast nagy jóindulattal talán még meg is értem,na de a kollégája ízlését...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.