A Story Exta várandós műsorvezetője rendszeresen főz férjének és a barátaiknak és ugyan még van egy kis ideje, míg megérkezik kisfia, folyamatosan szerzi be az eszközöket ahhoz, hogy születendő gyermekének is ő készítsen mindent. Ez persze sok feleség életében mindennapi dolog, ám az RTL Klub műsorvezetőjének teljesen új – írja a blikk.hu.

A műsorvezető legfontosabb ösztönzője Sárközi Ákos Michelin-csillagos séf volt, akitől sorra kapta a dicséreteket.

Így változott meg alapvetően Szabó Zsófi élete

Hihetetlen önbizalmat adott az, amit ő mondott. Igazából be kell vallanom, hogy ő és a műsor adta meg a lökést arra, hogy merjek főzni. Sőt, egyre jobban élvezem, és most már teljesen máshogy állok ahhoz is, hogy mit szerezzünk be az új konyhánkba. A fészekrakó ösztön ezen része eddig hiányzott, de most már a konyhában is kezdet otthonosan mozogni – mesélte a műsorvezető, aki férjével, Zsolttal nemsokára birtokba veszi az új otthonát, ahol a konyha biztosan Zsófi egyik kedvenc helye lesz. Főleg, amikor születendő kisfia már mást is ehet anyatejen kívül.

(blikk.hu)

Cikk- és címlapkép: Youtube

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Főz a családra? Mind a 40, 50 főre? Talán még mos is rájuk?
A szívem szakad meg a rámért strapa miatt.
Manhattan
Na, ha valakiről akkor Zsófiról elmondható, hogy a szereposztó díványnak köszönheti a "kárrierjét!" Érthetetlenül beszél, közben meg vihog. Nem képernyőre termett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.