Ügyvédhez fordult a Sárosdi Lilla és több, nevét nem vállaló nő által szexuális zaklatási botrányba keveredett egykori színházigazgató.

Marton László sztárügyvédhez fordult, mert "nem bírja tovább a zaklatást"
Fotó: Youtube

Marton László a napokban felkereste Dr. Magyar György ügyvédi irodáját – tudta meg a Bors. Perről egyelőre nincs szó, Marton csak tanácsot kért.

Azért fordult ügyvédi irodánkhoz Marton úr, mert nem bírja tovább a zaklatást, amit kap a kialakult helyzet miatt. Az egészsége, lelki egyensúlya megroppant. Kifejezetten jogi értelemben neki van ügyvédje, de nincs ügye. Tanácsot kért, képviseletére adott teljes megbízást ügyvédi irodánknak

- nyilatkozta Magyar György ügyvéd a lapnak.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
A színházi világot megrázták ezek a kitárulkozó nyilatkozatok. Az élet más területén, pl a politikában csak szentek vannak, hogy ott nem fordult ilyesmi elő? Vagy ott csak verik az asszonyokat?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Equus1
hát ez azért már komoly törivé vált. A rágalmazással (hamis vádról szó sem lehet a hosszú idő alatt még egy emberölés is elévült volna) nem csak erkölcsi, anyagi károkat is okozott a nemzet nagy színésznője.
Edmond Dantes
Azért az ügyvédi iroda titkárnői majd jól figyeljenek oda,hogy az aktája kapcsán mit vesznek a kezükbe.
kiscsillag66
Azt kellene átgondolni, hogy az a bizonyos "zaklatás" arányban áll-e egy ember tönkre tételével. Tudom, hogy ez most a költői kérdés, de húszonvalahány évig bírta a stresszt?
nezelodo
A színházi világot megrázták ezek a kitárulkozó nyilatkozatok. Az élet más területén, pl a politikában csak szentek vannak, hogy ott nem fordult ilyesmi elő? Vagy ott csak verik az asszonyokat?
elnyomott
@kiscsillag66: ja, piti dologgal nem kell foglalkozni, igaz? Menjen tovább minden ilyesmi, hiszen többet ér a karrier.
Még majd szentté avatják...
ittott
meg is nyeri a pereket. egy loncsos hiszterika túldimenzionálta, kitalálta a dolgokat
csipetke
@nezelodo: Nem.A politikusfeleségek átesnek egy vak komondoron...
Equus1
@Aki Én: nem nézted? www.youtube.com/watch?v=upQdBlzew9Q
Ez a kis ártatlanság, ez a csoda színész, aki elszenvedte a rettenetes esettet. Legalábbis elmondása szerint.
Nessy
Rendben van, ha Marton 20 évvel ezelőtt nem viselkedett rendesen, és most eszébe jutott a "művésznőnek" bilit borítani, de miért kell büntetni azokat a szinész társakat, akik hónapok óta készültek a Vadkacsa bemutatójára?
Kárvallott a színház, a művész kollegák, a néző.
Én pedig Isten bizony nem simogattam meg egyetlen színészt sem, nem vertem a fenekére senkinek.
A nézőket leszámítva, nem kevés családnak szerzett kellemes ünnepeket.
panellproli
Amíg a mocsokban lubickolt, az nem viselte meg!
Aki Én
@Equus1: Szerintem kicsit kevered a dolgokat.
Egyrészt van egy színésznő, akinek munkásságát lehet szeretni, nem szeretni, kritizálni, elítélni... Amit itt látunk, az a munkája része, noha ez már nekem is gyomorforgató.
Másrészt van egy nő, egy ember akit zaklattak. Ha a szomszédasszonyom meztelenül közlekedik a lépcsőházban, akkor sem zaklathatom. Zaklatni még egy utcasarki qrvát sem lehet. Totál más a szitu, ha önszántából tesz valamit. Egyébként ha megnézed az utóbbi napok történéseit, kezdve a Marton felmondásával, bocsánatkérésével..., nem lehet kérdés, hogy igazak-e a történetek. Mert nem ez az egy sztori a sztori, hanem már tömegével. És még hol a vége?
Equus1
@Aki Én: ahham. mondanál még egy nevet a nemzet nagy színésznőjén kívül?
Aki Én
@Equus1: Csak nem azt akarod netán mondani, hogy nem is igaz? Szerintem ezen már rég túl van a történet.
Többen is jelentkeztek, többen vállalták, hogy adott esetben bíróságon is vállalnák. Több színházi szakember nyilatkozta, hogy bizony nem egyedi az eset.
Szerinted ha egyedi eset, sőt, meg sem történt, akkor így reagál a megvádolt személy? Szerinted melyik része vitatható?
Itt már rég nem Sárosdi, vagy az ő nagysága és tehetsége a kérdés.
Aki Én
@Equus1: ...azt a tényt sem hagynám figyelmen kívül, hogy a színművészeti főiskolán közel 120-an írták alá azt a petíciót, amiben Marton felfüggesztését kérik.
Equus1
@Aki Én: naná, h a főiskolások ilyet kértek. Én is minden tanáromat kitúrtam volna az egyetemről, aki utóvizsgára kényszerített... :)
Amit a nagy hírű színésznő, a hazai erkölcs megtestesítője felvetett az csak egy állítás, nem tény. És már az első alkalommal olyat állított, ami képtelenség.
Az meg, h vki nem minden kutyának ugat vissza, amelyik őt megugatja?... Az az ő dolga.
Eriksson
Ha valaki már Dr. Magyar Gyurci ügyvéd úrhoz fordul segedelemért, annak igencsak vastag a vajréteg a fején. Különben mi szükség volna rá?
Itsuka Nakimaga
@ittott: No igen. És nem utolsó sorban, egy mérsékelt tehetségű, harmad-negyedvonalbeli szinész néhány hétre a címlapokra került egy huszonhárom éves lejárt szavatosságú sztorival.
Ez csak többet ér, mint egy ember becsülete...?
Klubtag
@Eriksson: " annak igencsak vastag a vajréteg a fején..."...meg igencsak vastag a pénztárcája is. Mert nem hiszi úgy-e senki komolyan. hogy Dr. Magyar György - erkölcsi alapon, meggyőződésből, ingyenesen - védi Marton Lászlót.
Eriksson
@Klubtag: Arról aztán végképp nem lehet szó. Dr. Magyar ügyvéd úr ahol megjelenik, ott kő kövön nem marad, na meg pénztárcák is kifordíttatnak.
terlasz
@Aki Én: Most már csak azt kellene tisztázni, hogy mi számít zaklatásnak. A közszemérem sértő szomszédasszonyod zaklat téged a pucérkodásával vagy te őt, mert legelteted rajta a szemed?
A sarki kurva esetében ki zaklat kit? Te, ha leszólítod vagy ő, ha ajánlatot tesz neked?
havasigyopár
@Itsuka Nakimaga: Nem csak 1 emberről van szó.
havasigyopár
@Eriksson: Ezek szerint nagy a baj. Nem sajnálja a pénzt.
Eriksson
@havasigyopár: Így gondolom én is. ://
kiscsillag66
@elnyomott: Nem tudjuk, mi történt. Zavaros a történet. A nő megpillantotta a nemiszervet, ez még nem erőszakoskodás. Eddig senki nem tudott a színésznőről, ez most nagyon jó reklám neki. A rendező meg soha többé nem dolgozhat. Ez szerinted rendben van?
elnyomott
@kiscsillag66: - igen, rendben van. Senki ne mutogassa a nemi szervét, ha nem kölcsönös a dolog. Tényleg úgy véled, hogy szerinted rendben van?
Itsuka Nakimaga
@havasigyopár: No igen...ami nagyot szól, azt mindig sokan utánozzák...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.