Gyurcsány, a mozgósító 2017. november 6. 13:49 Jakab Árpád: Ha a magyar kormány tagjai közül bárki is aggódott volna azért, hogy a határon túli magyarokat elriasztja a regisztrációhoz kötött, számukra bonyolult választási rendszer módja, akkor üzenem: Gyurcsány Ferenc jobban mozgósítja az erdélyi, székelyföldi magyarokat, mint eddig az összes erdélyi magyar párt együttvéve. Nem mellékesen: a határon túl élő magyarságnak egyáltalán nem mindegy, milyen kormánya van Magyarországnak, az hogyan viszonyul a határokon túl rekedt nemzettársakhoz, szóval de, igenis, Székelyudvarhelyről (is) megmondjuk a magunkét! Sok beszéd szegénység, tartja a székely ember, ezért nem is szaporítom tovább a szót: megyünk regisztrálni, találkozunk jövő tavasszal, a választás napján az urnáknál! Erős motivációnk van, hogy ott legyünk. A szerző jogász-újságíró, Székelyudvarhely

Forrás: gondola.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
A határon túliak mozgósítását Orbán levelezési és anyagi ráhatással már megoldotta, Gyurcsány viszont elvégzi az itthoni szavazók mozgósítását, főleg a DK-ra.
kulabombaafityiszre
Áruld már el,miért izgultok rá gyúrcsányra állandóan a jobboldalon?
Miért baj,ha 20-ra két lapot kér?
Miért baj,ha szerintetek a ti szekreteket tolja?
Mért baj,ha nektek (kedvezően) ezzel a húzásával mozgósítja a román magyarokat?
Esetleg mégsem ez az igazság és be vagytok szarva,hogy visszafelé sülnek el a dolgok.
Talán attól féltek a mgyar embereket felrázza,hiszen százmilliárdokat pumpáltok a határon
túlra,mikor itthon sincs elég?
Gyúrcsány szerintetek egy bukott politukus,akkor mire ez a nagy félelem.
Jozefina
A szerző hiába jogász és hiába vamn Székelyudvarhelyen, ha csőlátása van. Gyurcsánynak semmi baja a külhoni magyarokkal, sőt érdemileg jobban támogatná őket, mint a hazaárulónak titilált mai! Csupán a szavazati jog bassza a csőrét és ebben nincs egyedül!!!
nyanya001
@CsipkeRózsa: Igaza van Gyurcsánynak !
Mi sem szavazunk ( nem szavazhatunk a román ) vezetőkre !
Pedig ezek után rájuk férne egy újabb Csaucseszku !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.