Az ATV írja, hogy újabb szemtanúk jelentkeztek a szerkesztőségükben. Többen azt állítják, hogy látták, amint Szikora János az 56 csepp vér című darabjában játszó egyik fiatal lányt fogdossa - írja az ATV. A tévétársaságnál újabb szemtanúk jelentkeztek. Szikora János rendező, a székesfehérvári Vörösmarty Színház igazgatója pénteken azt nyilatkozta, hogy nem történt ilyen eset, és bosszúról van szó. Ezt megelőzően Kátai István színész hozta nyilvánosságra az esetet, szintén az ATV műsorában. Elmondása szerint Szikora egy fiatal színitanodás lányt fogdosott meg, amin először nevettek, amikor a színész a barátjával ment segíteni a lánynak, a rendező felállt, és távozott az asztaltól, mondván nem történt semmi. Kátai azóta tartja az áldozattal a kapcsolatot, a műsorban elmondta, hogy ő kérte arra, hogy ne nevezzék meg. A színész elmondta azt is, hogy más hasonló esetekről is tud. Szikora János arra is rámutatott pénteki közleményében, hogy Kátai nem a színésze, hanem a büfése volt a...

Forrás: index.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
@durbincs: Mit akartál nyöszörögni debil? Kérj meg egy nálad értelmesebbet, hogy fordítsa le magyarra!
Vagy Google fordító, debil!
Megoldások:
- tolmács,
- Google,
- megkérdezni egy értelmeset!
Nessy
Ha jól értem, Valaki látta, aki elmesélte Másvalakinek, ő továbbadta Mindenkinek, és ma névtelenül is támadhat Akárki, Bárkit!
Nessy
@Itthon vagyok.: Ne kívánj lehetetlent, ne várj csodát. :-))
Itthon vagyok.
@durbincs: Ez mi?
Egy skizofrén balladája?
helyesiras.mta.hu/
Értelmes hozzászólás?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.