Mindeközben - Carlo Pedersoli - vagy ahogy a többség ismeri: Bud Spencer - szobrát ma avatták fel a Józsefvárosban. A közel 9 millió... Carlo Pedersoli - vagy ahogy a többség ismeri: Bud Spencer - szobrát ma avatták fel a Józsefvárosban. A közel 9 millió forintba kerülő műalkotás a Corvin sétányon magasodik az arra sétálók fölé. Hogy a bronzszobor mennyire hasonlít a színészlegendára, nehéz eldönteni - szerintem kevéssé, talán annyira, amennyire a Columbót ábrázoló szobor Peter Falkra -, hogy a helyiek mennyire érzik a magukénak, azt majd az instagramon feltűnő szelfik száma mutatja meg.

Forrás: index.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Kb. annyira hasonlít a Piedonéra, mint a Corvin mozi előtti Pesti srác-szobor a pesti srácra. Ez alá is oda van írva a szobor névadója.
silber13
Ismételt kép- és fogalomzavar!:-))) De mit várjon az ember ettől a durbincs nevű vám-és félcédulás, szellemi és morális senkiházitól? He???:-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.