Nagy Krisztián, az X-Faktor egykori versenyzője végre elhagyhatta az egészségügyi intézményt – írja a Bors.

Egy hónapig kezelték a pszichiátrián az X-Faktor versenyzőjét
Fotó: Youtube

Az énekes önként vetette alá magát a kezeléseknek, mert annyira elhatalmasodtak rajta a dühkitörések, hogy kárát látták versenytársai, mentora, Radics Gigi és a stáb is. Krisztián azonban ma már jobban van, és bármikor újra vállalná a megmérettetést.

Egy teljes hónapot töltöttem kórházban, bevallom, sok volt, de most már sokkal jobban va­gyok. Gyógyszereket kaptam, ezeket még szednem kell ma is. Majd az orvosok döntik el, mikor leszek olyan jól, hogy elhagyhassam őket

– mondta a lapnak Nagy Krisztián, aki depresszióval és pánikrohamokkal is küzdött, amikor jelentkezett a tehetségkutatóba.

A fiatal énekes azt is elárulta, nem az X-Faktor miatt lett beteg, hiszen korábban is voltak pszichés problémái, szedett is gyógyszert, de mikor ezekkel leállt, rosszabbodott az állapota. Úgy véli, ma már képes lenne végigcsinálni a versenyt.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ila51
Az biztos hogy különleges a srác. Alex észrevette benne a primadonna allűrt. Túlpörgött , kissé fegyelmezetlen is volt. De nem Radics Gigi keze alá kellett volna kerülni , ha maradt volna.
Egyedül ByeAlex ért a versenyzőkhöz , tömör , lényeglátó ítész .
ila51
@terlasz: Igen , többek között szerintem is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.