A szépségkirálynő és modell kedd reggel még arról posztolt közösségi oldalain, hogy mennyire izgul, mert a jogosítványa megszerzéséhez szükséges utolsó lépcsőfok, a forgalmi vizsga előtt áll.

Aztán kedd délután már érkezett is az örömhír, miszerint Weisz Fanni sikeresen átment a forgalmi vizsgán. A szépségkirálynőnek van ugyan hallókészüléke, de csak nagyon ritkán használja a hétköznapokban.

A képhez csak ennyit fűzött hozzá Fanni:


El sem hiszem, de nagyon boldog vagyok, és köszönöm szépen, hogy szorítottatok. Ti vagytok a legjobbak! Ti hogy ünnepeltetek a sikeres vizsga után?

Forrás: 24.hu

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rózsika Hatházi
Letette a forgalmiját. Hová? A nachtkasztlira? Csak ott ne felejtse! :))))
Rózsika Hatházi
Letette a forgalmiját. Hová? A nachtkasztlira? Csak ott ne felejtse! :))))
eszegfu
@Rózsika Hatházi: Pontosan! Azt még megértem, hogy a siket hölgy nem tudja a különbséget a forgalmi és a jogositvány között, de hogy az ujságiró sem?! Tapasztalatból tudom, hogy van néhány dolog, amit nem értenek a siketek, ill. nem tudják mi az... ilyen pl. a rámpa..."vért izzadtam", mire körülirtam, körül jeleltem.
Aki Én
Én felhúztam térdig a jobb lábam, és mosolyogva kétkezes lájkot mutattam a fotósnak :)
vadsanca
Remélem ettől olcsóbb lesz a Kötelező Biztosítás. Mert már pofátlanság amit művelnek!
papa.49
Vicc. Szőke nő vizsgázik autóvezetésből, kérdi a barátnője ,,meghúztak,, válasz, igen, mind az öten de átmentem ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
simmering73
Hogyan ünnepeltem? Munkával kiscsillag. Elkérezkedtem a munkahelyemről a vizsgára, letettem és mentem vissza a melóba. Miért kéne ezt megünnepelni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.