13 ezer lakást tud az EB bérelni, itt is elhelyezhetnek érkező menekülteket az EU-s tagállamok. A bizottság sok millió eurót szán a menekültügyi szállások szükséges téliesítésére. 2015 óta zajlik a menekültválság Európában, most gondoltak a politikusok arra először, hogy télen is érkeznek menekültek nagy számban. Az Európai Bizottság ezért úgy határozott, hogy téliesítik a görögországi befogadóközpontokat, jogi, orvosi, élelmezési segélyt nyújtanak a menekülteknek, hogy alapvető emberi méltóságukban ne sérüljenek. Az is megoldás lehet, hogy lakásokat bérelnek a menekülteknek, a bizottság 13 ezer lakás bérleti díját tudja fizetni. A bizottság Olaszország számára 35 millió eurót különített el sürgősségi segélyként arra az esetre, ha télen újabb menekülthullám érné el az olasz partokat. Emellett további 100 millió eurót biztosít valamennyi érintett ország számára, hogy a szükséges sürgősségi téliesítési terveiket meg tudják valósítani – nem csak tagállamok, hanem a nyugat-balkáni...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
@1magyar: Mit tesz? Pl. 1000 milliardokat utal Magyarorszagnak!
Ebbol (is) kellene a kormanynak biztositania, hogy minden magyar emberi korulmenyek kozott eljen, ne ehezzen, ne faggyon meg, ne pusztuljon el a korhazakban, tudjon a gyereke tanulni...
Ezert nevezik felzarkoztatasra szant penznek!

Ne vard el, hogy az EU adja a falatot a szadba, ok csak a penzt osztjak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@durbincs: Csak nyugalom, vén homokos! A felsoroltak mind a maga családja? Dzép nagy familia! Graula! Mellesleg a régészek nem kukázzák a csontokat, ennyit tudhatna,de ezt maga úgysem érti tna maga félnótás! Hanem lelkesek végtelenül, hogy mit fordított ki az ásó, mit találtak!:-)) Viszont ez magának rohadt magas ám Niemand Niemandovics!:-))
silber13
@durbincs: Jujj Cuncimkus! Ne legyík mán ilyen! Még megpattanik a fejében ott bévül valami, oszt attól fogvást csak pislogni tud majd, azt is csak felcseri, kirurgusi segedelemmel!!:-)))))
Csizmás Kond
" A bizottság Olaszország számára 35 millió eurót különített el sürgősségi segélyként"
A szándék jól hangzik, de ki vizsgálta felül, hogy nem áll-e korrupció a háttérben ?
silber13
@durbincs: Jujj Cuncimókus! Ne legyík mán ilyen! Még megpattanik a fejében ott bévül valami, oszt attól fogvást csak pislogni tud majd, azt is csak felcseri, kirurgusi segedelemmel!!:-)))))
elnyomott
@Csizmás Kond: - inkább a kormány korrupcióit vizsgálnák...
kokopelli
@elnyomott: ..hogy be volt ß@rva a kúrmány amikor csuti "mini RailJet"-et akarta
az EU vizsgálni!...holott az elenyésző része a teljes lenyúlt száz milliárdoknak! ;--)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.