Az egykori bokszoló tavaly ismerte meg új párját, most pedig első gyermeküket várják.

47 évesen újra apa lesz Kovács Koko István
Fotó: Wikipédia

Koko tavaly, egy sportrendezvényen ismerte meg Katát, akit idén júliusban eljegyzett, most pedig már az sem titok, hogy közös gyermeküket hordja a szíve alatt.

A Story magazinnak egy neve elhallgatását kérő közeli ismerős azt mesélte, Kata már nem is futhat, soron következő versenyeit le kellett mondania.

A profi pályafutását váratlanul befejező, amatőrben világ- és olimpiai bajnok Kovács Istvánnak már van két nagyobb gyermeke: Bence 22, Gergő pedig 18 éves.

(Blikk)

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
@Horizont: Igy van! Egy férfit egy "uj" gyerek megfiatalitja, mig a volt feleség -- a nők természeti adottságai miatt -- már nem tudja "megajándékozni" egy gyerekkel az esetleges párját. De mindenképpen benne van a pakliban: megéli, hogy a gyereke elvégezze az iskoláit, vagy táncolhat még az esküvőjén? Szegény Székhelyi jutott az eszembe...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
irígyek vagyunk? a feszes, bársonyos bőr, a lapos has, 48 kiló, az bizony verhetetlen...zsenge málnásban a mézescsupor...
quadrocopter
@cikicakk55: Elég szomorú történet, hasonló nálunk is létezik.
namihami
@csipetke: Szerintem viszont a hosszas és gyakori külföldi túrák pont annak az ""elmaradásnak"" a bepótolására történnek, amit Bundypapa már nem tud produkálni. Tehát, nemhogy nem fogja meg, de még egy-egy kinti túrával egybekötöttt bránerkereső is az öreg által lészen fizetve. És hiszem és meggyőződésem, hogy az öreg még örül is neki, hogy a ribi elhúz mellőle. Addig legalább nyugalma van, ha önbecsülése (pont emiatt) már oda van.
Ez a ""feleség"" és a többi is, csak arra kell, hogy az elitben és a világ előtt megjelenjen vele. Ahol egyébként, már akik még tudják, úgyis végigpróbálták egymás feleségeit.
Desischado
Kit érdekel ez a fidesz bérenc? Mondjuk tapintattal lehetne a volt feleségére, gondolom, mennyire örül!
Yoda69
@Desischado: Pont ezt akartam irni.
Koko egy leszerepelt fideSS majom. Hamid elleni csufos veresege utan sosem tudott talpra allni, csak celebkent orbannak melyen benyalva tud ervenyesulni. Undorito. Es magan velemenyem szerint musorvezetonek is szanalmas.
cikicakk55
@quadrocopter: Tegnap 17:49
Igen,nagyon szomorú.Az a legszomorúbb benne,hogy rengeteget ostoroztam magam azért,hogy önző módon megtartottam azt a gyereket,mikor gondolkodhattam volna,hogy a bátyjának is 24 éves koráig mi biztosítottuk az anyagi feltételeket.( Főiskola elvégzéséig.) Már akkor is gyanús volt,hisz 7 éve eltelt a gengszterváltás óta,hogy talán még sem jó ötlet bevállalni egy gyereket,hisz 66 éves koromig egész biztos szüksége lesz a támogatásunkra.Az apja addigra 70 éves lesz. Ha ránéztem az érettségi előtt álló 190cm magas gyerekemre és a 63 kg súlyára,felötlött bennem,hogy milyen szenvedésektől menthettem volna meg,ha akkor nem vállalom a megszületését. Korom miatt már ingyenesen elvették volna. Tudod a nagy fiam és közte volt 9 vetélésem.Ha azok közül csak egy megszületik,akkor egész biztos nem kerültem volna ilyen helyzetbe.Mikor egészséges az ember,még van munkája nem érzi azt,hogy lesz ez sokkal nehezebb is. Először arra gondoltam,hogy úgy sem marad meg,Ő sem,mikor meg már a genetikai szűrés(amniocentézis) szerint is ép egészséges,csak színtévesztő és túl eleven gyerek lesz,akkor már nem is gondoltam arra,hogy nem tartom meg.Persze bele is halnék,ha valami érte volna az eddigi 21 év alatt,de ha nem ismerem meg,mert még nem láttam,nem volt köztünk kötődés,lehet,hogy tompult volna a fájdalom,amiért akkor elvetettem volna.Most igazolva látnám,hogy jól tettem. Fogalmam sincs,mennyire viselte meg végül az utóbbi kb 10 éve,de egész biztos vagyok benne,hogy élete végéig ott lesz benne az a sok nélkülözés okozta fájdalom. Annak örülök,hogy túl éltük,bár sok jóember segítségével és most mint sürgősségi ápoló majd viszonozza az emberek jóságát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.