Ha régóta párkapcsolatban élsz, egy idő után azon kezdesz el gondolkodni, hogy milyen lenne a közös jövőtök a pároddal, és egyáltalán milyen lenne a párod férjként. De mégis honnan tudhatod előre azt, hogy jó férj válik-e belőle? Ha most jól kijöttök egymással és jól tudtok együtt szórakozni, az nem jelenti azt, hogy egész életetekben jól együtt tudtok majd működni. A házasság megfelelő működése leginkább a felek elvárásaitól függ. Ha a házasság után sem fog változni az egymás iránti elvárásotok, akkor a házasságban sem lesz probléma. Azonban, ha házasság után az egyik félnek hirtelen sokkal több elvárása lesz a partnerével szemben, akkor több probléma is felütheti a fejét a házasságban. Nagyon fontos az, hogy mindkét fél ismerje párja elvárásait, ezeket közösen beszéljék meg, és közösen döntsék el, hogy van-e értelme megtenni a nagy lépést. Cikkünkben felsoroljuk azokat a tényezőket, melyek alapján megtudhatod, hogy a párodból jó férj lesz-e vagy sem. A teljes cikket a...

Forrás: habostorta.hu
Feltöltő: Linda21
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szep napot
Idealis hazassagban fontos a jo szex. Egy jo ferj, egy kiados szeretkezes utan szepen feloltozik es hazamegy felesegehez.
(Termeszetesen a felesegtol ugyanez elvarhato szex utan).
Csizmás Kond
" Ha régóta párkapcsolatban élsz, egy idő után azon kezdesz el gondolkodni, hogy milyen lenne a közös jövőtök a pároddal,"
...aztahaboskutyamindenit...hogy lehet valakivel hosszabb ideig párkapcsolatban élni úgy, hogy ne legyen közös jövőterv ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.