Egy 16 éves nagybeteg lányrajongóját látogatta meg a napokban a Tankcsapda zenekar. Bogi két éve az iskolában lett rosszul, a szíve is leállt, azóta ágyhoz van kötve.

Bár a Tankcsapda legénysége kifelé kemény rockernek mutatja magát, a farmermellények érző szívet takarnak. 

Nagybeteg rajongóját látogatta meg a Tankcsapda

Fotó: Facebook/Tankcsapda

A napokban egy nagybeteg rajongójukat látogatták meg. Bogi 16 éves, és másfél éve az iskolában rosszul lett, leállt a szíve, és agykárosodást szenvedett. A lány azóta nem lát, nem tud mozogni és beszélni – olvasható az ittlakunk.hu cikkében.

Második Élet Alapítvány

Bogi nehezen talált szavai:

A Tankcsapda viszont nagy kedvence volt mindig is, a család egyik barátja kiírta a Facebookra, hogy jó lenne, ha tudna egyszer a zenekarral találkozni – és fél nap elteltével kézen-közön, ismerősökön keresztül a kérés rátalált a bandára. 

A látogatás meg is történt a napokban, és Bogi arcán hatalmas öröm látszott, mikor Lukács Laci megfogta a kezét. A zenekar megígérte a családnak, hogy bármiben a segítségükre lesznek, és legközelebb egy koncertre is megpróbálják elvinni Bogit. 

A családnak el is kél a segítség, hiszen Bogi 24 órás ápolást igényel, ami miatt a szülők nem tudnak munkát vállalni. Hogy a család egy akadálymentesített házba tudjon költözni, és a szülők is fedezni tudják a kiadásokat, a család és barátai 2016-ban létrehozták a Második Élet Alapítványt, melyen keresztül lehet bárki támogathatja Bogit és szüleit.

(Címlapi kép: Facebook/Tankcsapda)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.