1986-ban zaklatott egy 16 éves lányt a filmszínész a testőrével együtt.

Szexuális zaklatással vádolt meg Sylvester Stallone amerikai filmszínészt és testőrét még 1986-ban egy akkor 16 éves lány, aki Stallone rajongója volt – olvasható a MailOnline cikkében

A rendőrségi jelentés szerint Stallone 1986 júliusában Michael "Mike" de Luca nevű testőrével kényszerítette a lányt orális szexre a Las Vegas-i Hilton hotelben – először a testőr, majd a filmszínész követte el a tettet.

A lány a Las Vegas-i rendőrségnek azt vallotta, Stallone-ék megfenyegették, hogy megverik, ha bárkinek beszél az esetről. 

Sylvester Stallonét is szexuális zaklatással vádolták meg

Fotó: wikipedia CC BY-SA 3.0/Michael Schilling

Stallone ekkor 40 éves volt, a testőre 27. De Luca 2013-ban halt meg, mikor egy rendőr lelőtte.

A rendőrségi jelentés szerint a lány szexelt a filmszínésszel, mialatt a testőr a fürdőszobában volt, majd mikor de Luca kijött onnan, orális szexre kényszerítette őt, amihez Stallone is csatlakozott testőre után. Stallone és a testőre is házasok voltak abban az időben.

A jelentésben az is olvasható, hogy a lány a kihallgatás közben többször is felzaklatott állapotba került, ám nem akart perelni a két férfi ellen. 

Emiatt az ügyet ejtették a rendőrök.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
exhumálás! Hátha van még élő sperma a szűzlány szétrohadt gyomrában. A rendőr is nyilván azért lőtte le, mert nem akart szopni.
Amerika a hisztéria országa.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.