Feljelentették Luxus Vivient, a Feleségek luxuskivitelben című produkcó egyik milliomos szereplőjét, mivel nyáron felvették, ahogy kocsija vészvillogóval hajtott az autópálya leállósávjában.

Eléggé megijedt Vasvári Vivien modell (korábban sportoló), a Feleségek luxuskivitelben egyik milliomos szereplője, mikor nemrég a rendőrségtől keresték és behívták kihallgatásra. 

Megállt bennem az ütő, mert nem voltak hajlandóak elmondani telefonon, hogy mit csináltam. Aztán amikor bementem, akkor tudtam meg, hogy feljelentettek

- mondta el a Borsnak Vivien, akit a rendőrségen szembesítettek egy nyári felvétellel, amin az látszott, hogy kocsija az M7-es autópálya leállósávjában repeszt végig vészvillogót használva. 

Feljelentették a Feleségek luxuskivitelben egyik szereplőjét

Fotó: YouTube

Nyáron történt a dolog, az M7-es autópályán a Balatonról hazafelé menet. Megmondom őszintén, nem emlékszem ilyenre, hogy vészvillogóval mentem volna a leállósávban. Az illető, aki beküldte a felvételt a rendőrségnek, úgy készítette a videót, hogy nem látszik rajta, ki vezeti. Engem azért vettek elő, mert én vagyok a kocsi tulajdonosa és üzembentartója

- mondta el a lapnak Vivien, aki viszont meg is könnyebbült a kapitányságon, ugyanis közölték vele, mivel nem állapítható meg, ki vezette a kocsit, így nem büntetik meg. 

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
Hm...
Nagy hír.
Bezzeg, ha nem luxuskocsi lett volna, alighanem qrvára nem érdekelné a zsaruságot, egyből repült volna a tulajnak a havi fizetése a büdzsébe.
Szép, új világ...
human
Objektív felelősség!!!
A 2008-ban hatályba lépett törvény alapján a gépjármű üzemben tartója felel azért, hogy:

- a megengedett legnagyobb sebességre,
- a vasúti átjárón való áthaladásra,
- a járműforgalom irányítására szolgáló fényjelző készülék jelzéseire,
- a járművel történő megállásra és várakozásra,
-> az AUTÓPÁLYA LEÁLLÓSÁVJÁNAK igénybevételére,
human
vonatkozó előírásokat a járművel betartsák. Az üzemben tartó csak és kizárólag az alábbi két esetben mentesül a kiszabott közigazgatási bírság megfizetése alól: 1. Ha járművét a szabályszegés időpontját megelőzően ellopták és ezt már jelezte a hatóságoknak. 2. Ha a gépjárművet az üzemben tartó a szabályszegést megelőzően másnak adta kölcsön, és erről mindkettőjük által aláírt, hivatalos dokumentum született, vagy a menetlevél igazolja. Tehát ha valaki arra hivatkozik a közigazgatási eljárás során, hogy a járművet nem ő vezette, akkor csak a fenti feltételek teljesülése esetén mentesül a bírság megfizetése alól. Ha nem, akkor bizony ki kell fizetnie a bírságot az üzemben tartónak/tulajdonosnak.
human
A rendőrség nem ismeri a jogszabályt vagy a nő hazudik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.