Pihenőévet adott magának Ákos, mégis tovább dolgozik, állítása szerint napi 20 órákat is.

A Kossuth-díjas zenész, önkihasználóként jellemzi magát és azt mondja, napi 20 órát dolgozik. Jelenleg az Arany János verseiből összeállított előadásával járja az országot, novellákat, verseket és persze dalokat ír, illetve a közelgő születésnapi Ákos 50 MÜPA-koncertjét tervezi.

Alig pihen, kevés ideje jut a családjára – napi 20 órákat dolgozik Ákos

(Kép: YouTube/Kadarkai Endre)

„Minden alkotónak van egy nappali, regulált énje és van egy alkotó énje, ami nem hagyja aludni, és amelyik nagyon nehezen egyeztethető a nappali figurájával. Van négy gyerekem, héttől tizenkilenc évesig. Én nem vagyok egy klasszikus mintaapa. Mondták már nekem, hogy példakép vagyok, de nem tudom, hogy ez igaz-e. Én abban vagyok jó példakép, hogy hogyan kell önkihasználásban élni az életet, napi húsz órát dolgozni, és mindent – néha fontos dolgokat is félretenni.” – osztotta meg gondolatait a Borssal Ákos a 2016-os dupla Aréna-koncert DVD-jének bemutatóján.

Ákos imádja a gyerekeit, de a munkája gyakran előtérbe helyeződik.

„A minap is későn értem haza egy veszprémi Arany-előadásomról, így a legkevesebb, amit tehettem, hogy utána leültem a fiammal matekozni. Mindez azért feszít, mert az ember mindenhol helyt akar állni. Én még mindig szeretném azt elérni, hogy egyetlen dologgal foglalkozzak az életben, de mindig úgy ala­kul – és ebben én vagyok a hibás –, hogy sok mindennel foglalkozom egyszerre. Ez nem pa­nasz és nem is dicsekvés, pusztán leírás. Ez a helyzet” – mondta Ákos.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Remelem, hogy a zaklatott eletu muvesz urnak a matekozas kimerult abban, hogy a 7 eves fiaval leult, es megoldotta a bonyolult szamtanpeldat, miszerint 2 x 2 neha 5...:o)))
Majd igyekszem sirdogalni egy kicsit az o zaklatott eletmodja miatt...
Karrierista, de egy rahedli gyereket tudott csinalni, amit a neje nevelhet 20 oraban egyedul...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
Az udvari nótásnak meg kell szolgálnia a Duce kitüntijét!
nezelodo
Ez a "házi dalnok" is elfér a lakájok seregében, egyel több, vagy kevesebb egyre megy. Majd ha vége lesz, akkor lesz ám vinnyogás, hogy én nem, és nem is úgy gondoltam...
evacica
Na most rögtön sírva fakadok! Nyugodtan pihenhetsz és nem fogsz hiányozni senkinek, legfeljebb a főnök sej hajának!
papa.49
Ez a gyík meg a munka, na ne röhögtessetek már )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.