Varnus Xavért láthatóan nagyon feldúlták Mérei Tamás csellóművész vádjait, akinek állítása szerint az orgonaművész szexuálisan közeledett felé, amikor még csak 15 éves volt.

Miután utalásokkal gyanúba keverte Mérei Varnust, az felszólította őt, hogy álljon a nyilvánosság elé és adatokkal igyekezett igazolni, hogy nem történhetett meg az eset, hiszen az említett időpontban nem is élt Magyarországon. 

Pert fontolgat Varnus Xavér az őt ért zaklatási vádak miatt – ha nyer, nagy kártérítést kaphat

(Fotó: YouTube/Kadarkai Endre)

„Elvárom Tőled, hogy bocsánatot kérjél!” – írta közleményé­ben Varnus. Mérei is közleménnyel válaszolt:

„Bármennyire is erőlködik V. X., a tények tények maradnak. Szomorú, hogy meglátásom szerint nem is érti, hogy mi a valódi probléma. Nyilván közel három évtized távlatáról nem emlékezhetek minden adatra pontos részletességgel, de ettől még megtörtént, ami megtörtént” – üzente a csellista, aki ezzel lezártnak tekinti a történteket.

Varnus nem éri be ennyivel, a Blikknek azt mondta, azon gondolkozik, perre viszi az ügyet.

„Olyan emberrel állok szemben, aki naponta változtatja az állítását. Úgy érzem, be akarják sározni a nevem. Amennyiben Mérei bocsánatot kér, akkor érvényesnek tartom a helyzetre ezt az idézetet Shakespeare­ A vihar című művéből: „Szebb a jóság, mint a bosszú, hogyha bánják bűnüket.” Viszont ha a minimális elégtételt sem kapom meg, jogi útra terelem az ügyet. Az ember a becsülete megvédéséért a végsőkig is elmegy, a bíróságon már nem lehet maszatolni. Jogászokkal egyeztetek a kérdésben – szögezte le.

Amennyiben Varnus Xavérnek sikerül jogi úton bizonyítania, hogy megrágalmazták, Mérei nagy összeget fizethet.

„Ha valótlanul vádolnak egy embert szexuális zaklatással, akkor nem vagyoni kár okozása áll fent. Ebben az esetben minél híresebb valaki, minél több fórumon jelenik meg a neve, annál nagyobb értékű kártérítést kaphat személyiségi jogai esetleges megsértése miatt” – mondta a Blikknek dr. Szilágyi Roland jogi szakértő.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ittott
le kell rúgni minden rágalmazónak a fejét
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Equus
" adatokkal igyekezett igazolni"... te nagyon szerencsétlen firkász ú/hölgy (nem kívánt törlendő) nem látod, h ebben az állításban benne van a cáfolt maga? Netán szándékos volt? Nem lett volna szerencsésebb az a megfogalmazás, h " állítását adatokkal támasztotta alá"? Vagy abba már belezsibbadt volna a kezed, ha nem szalad ki alóla egy kis praeiudicatum (ne az angol szótárban keresd)?
Jozefina
Hát Méreinek voltak elég rázós ügyei már! A neten utána lehet kavarni. Itt-ott elég kábszeres feje van!!!??
ittott
le kell rúgni minden rágalmazónak a fejét
42
hvg.hu/itthon/20171117_varnus_merei_szexaulis_zaklatas?s=hk

Szeretném valamire emlékeztetni a nagyérdeműt:

Az AIDS, és a pedofília (külön-külön is gyalázat, de együtt a kettő...) nagymérvű elterjedése a homoszexuálisoknak "köszönhető".

Most tényleg azon vitatkozik az ember, hogy felnőtt férfi létére egy kiskorú vagy egy fiatalkorú fiút zaklatott szexuálisan?
(szerintem többeket zaklatott, de a többi áldozat eddig nem jelentkezett)

Elárulok egy titkot: Azért, mert te nem hiszel Istenben, azért Ő még létezik.
42
Értsd már meg végre, te állat, hogy hiába vagy lélekérintő-művész, de emberileg kudarcot vallottál!
És mivel istentelen vagy, MINDENT elbuktál!!!
Semmi nem marad meg abból, amit létrehoztál.
Lesznek nálad sokkal többen, sokkal jobbak, akik sokkal több, sokkal nagyobb, örökre maradandó szépséget teremtenek.

Te csak egy buzi vagy, aki szépen orgonázik - ÉS?!...
karma1
Benne van a dolog pikanteriajaban, hogyha me'g meg is tortent volna a dolog, ha tanu nem jelentkezik, Merei az istennek se fogja tudni bizonyitani a vadjait, es fizethet majd Varnusnak, mint egy katonatiszt.
Hogyha ennyire megrazo volt az esemeny, kedves csellista ur, MIERT VART VELE 30 evig???
Es most nekem senki se jojjon azzal a sztereotipiaval, hogy "mert annyira kulonbozoek vagyunk"... Hat ez meglehet, hogy igaz. Viszont akarhonnan nezzuk, egy vegrehajtott szexualis eroszak, zaklatas az BUN. A bunnek pedig csak egyetlen modja van, hogy orvosoljak: rendorseg, feljelentes, birosag, itelet - es ha jogos, akkor a borton a bunt elkovetonek...
Szegyen ide, szegyen oda, ha 30 evig nem mondta el senkinek, es jogorvoslatot sem kert ellene, akkor most kar volt elojonnie ezzel. Mar a rendorseg sem tud semmit tenni, max. rogziti a 30 evvel ezelotti zaklatast. ES???
Nem mondom, hogy "hajra, Xaver", de ha nem zaklatta Mereit, akkor valoban menjen el a birosagra, es vedje meg a nevet. (ugyis elegge megtepazta mar sajatmaga az extrem dolgaival).
karma1
Ugy mellekesen: Marton Laszlo is fontolgatott birosagi eljarast,...
picike1
ha annyit ül a temlomban tudnia kell ki ül le egy ilyennel mint ő szégyen minden müvész buktázik ez a világ szégyenne( nem tanitták a templomban ezt ugye ?) nem tudnak viselkedni sajna és az ész hiján van !!
Equus
@picike1: "és az ész hiján van !!" hát... jaa.. -nálad.
Equus
@42: te csökött agyú bigott féreg vagy. Az ilyenek szaladgáltak a máglyák körül párszáz éve még. Nem vagy különb a dzsihadistáktól csak azért, mert az agressziód a kereszt alól tajtékzik belőled
kripton
Varánus ráb.szik. Lehet, jogilag ö nyer, de a per alatt szóbakerülő részletek, és a csatlakozó zaklatottak miatt erkölcsileg lenullázódik.
42
Úgy látszik nem voltam elég kifejező.
Most képzeld el, ahogy varnus xavér beleteszi a kis faxát egy gyerek szájába, vagy beledugja egy kiskorú fenekébe...
Meg van képileg?
Jó.
Akkor MOST kezdhetsz el kurva anyázni, meg köpködi ezerrel!
Innentől kezdve így hallgasd ennek a senkiházi mocsoknak a szép orgonázását...
42
De az is lehet, hogy vér xavér szopja a kiskorúak faxát- mert ezeknél soha nem lehet tudni, hogy ki a nő, és ki a férfi.
Gondolom az a tuti, az a Kánaán, amikor ő is szop, és közben őt is szopják.
Most már tudsz hányni, és ezerrel "kurvaanyázni"?
Igen?
Jó!
42
Ha véletlenül találkoznánk szemtől szembe, és azt mondanám V. X.-nek, hogy te buzi zsidó, akkor megsértődhetne, az antiszemita kijelentés lenne?
Nem.
Miért nem?
Mert VX zsidó.
Mert VX buzi.

És ennyi.
1bitang
@42: 19:31 Az, hogy te hiszel Benne, még nem bizonyítja, hogy létezik.
A stílusod viszont BIZONYÍTJA, hogy ... hogy is írjam: PRIMITÍV BUNKÓ VAGY!
evacica
Hánynom kell a sok ízléstelen és közönséges befirkálástól! Ezeket az emberszerű lényeket minősíti megszólalásuk.Elindult a bosszú vádaskodás, és egymás lejáratása! Miért nem akkor tettek feljelentést, ha igazak a vádak! Helyes, ha Xavér perel, ha a vádak alaptalanok, és büntessék meg a rágalmazót is!
szaboria1
Na MEGSZÓLALT A NAGY KÁBÍTÓSZERES!!!
Mi van a fideszes a kokósoknak kiadta aki nekik most nem tetszik az zaklatással kell vádolni.
szaboria1
@42: Te is bizonyíték nélkül vádaskodsz. Először is előbb tájékozódni kell ki az aki most vádolni akar. Mert Ő róla már több mindent lehet tudni.
Katalina62
@szaboria1: Az a gond, hogy V Xavér lehet, hogy ártatlan az ügyben, de ugyan annyi eséllyel lehet bűnös is! A dolog bizonyíthatatlan! Egy jó ügyvéddel pert nyerhet! Ez akár egy hamisan vádlóra is vonatkozhat! Mindkét fél kiszolgáltatott, egy ilyen esetben!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.