A Demokratikus Koalíció programbemutató rendezvényen hallották félre a nyitó zenét. „A DK programbemutató rendezvénye előtt az Internacionálé szólt a művelődési központban, az elnök beszéde után a Himnusz csendült fel” - írta eredeti tudósításában az állami hírügynökség, majd alig több mint fél órával később - miután vélhetően zenetörténeti oktatásban részesültek - kijavították magukat. Ekkor már felismerni vélték Beethoven Örömódáját, és közszolgálatilag kérnek mindenkit, hogy hitelesség érdekében a javításokat hajtsák végre a felhasznált anyagon. ********************** Mint ismeretes a Ferencváros – Debrecen mérkőzés szünetében komoly sérülésekkel járó verekedés tört ki. Az ügyet a rendőrség vizsgálja, a gyanúsítottak előállítása folyamatos. (...) Most éppen a HVG rittyentett egy cikket az elvbarát 444.hu nyomán a Fradi meccsen történtekről. Úgy látszik, annyira fontos a politikai célokat szem előtt tartó „megrendelőknek” a tüzelés a célpontra, hogy az alapvető...

Forrás: gondola.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Megint csak a minimalis szovegertes: a HVG csak ATVETT egy hirt, es azt kozolte, de a hir eredetileg rossz volt. Az Oromoda Beethoven IX. szimfoniajanak az utolso tetele, es mint ilyen, az Europai Unio hivatalos himnusza...
De ez a hir bekuldojenek olyan magas, mint lonak a ridikul...:o))))
namihami
A ""művelt"" jobboldal nem ismeri Beethovent (nem a bernáthegyit) és késelni megy a ""magyar futbal""meccsekre. Hát, Istenem, a műveltség nem kizáró ok a jobbos sajtóban. Igaz, a jelek szerint nem is követelmény.
De az, hogy erről még bírálócikket is rittyent egy haveri ""csónakocska"" veretes oldalain. Az már tényleg röhej.
Végülis Beethoven volt vagy Internacionálé? Jobbos fanok--az azért nem mindegy.
Mert az, hogy van olyan hülye, aki kimegy, fizet ezért a ""magyar fociért"" és még leöleti is magát, az valóban magánügy.
RonaGyuri
@karma1: a portál és a beküldő műveltségére, pontosabban erősen hiányos voltára jellemző; nem tudni, hogy melyik két gitt-egylet játszott egy focinak csúfolt meccsen azonos értékű hiányosság, sőt, ahhoz hogy valaki összekeveri az EU himnuszát (hogy Beethoven és az IX. szimfónia is hibádzik az már természetes) az internacionáléval! =))
Ráadásul a foci kapcsán a tévedés, hiba de nem értelemzavaró, míg tele-kajabálni a médiát, hogy a Gyurcsány az internacionáléra vonulgat, nagyon más eset! =))
namihami
@durbincs: Egyszer már leírtam, hogy durbincsológiával nincs szándékomban foglalkozni. Van itt elég ember, aki sorban és menetrendszerűen hülyéz le Téged. Miért keresel újabbat még azok mellé?
Miért kell mindenáron házhozmenni a lóf@szért? Nem tudsz betelni annyi leb@szással, amit mind a stílusod, mind a helyesírásod és a stilisztikai tökéletlenségeidért tőlük már kapsz? Újabb bíráló is kellene? Első menetben kezd inkább édesanyanyelvünk behatóbb tanulmányozását. Különös tekintettel a helyesírás, elválasztás, központozás, a szöveghez illő jelek, ékezetek használata, de főleg az érthető mondatszerkesztés figyelembevételével.
És végül: Most és utoljára írtam le, hogy az a komment, ami kocsisbor (durbincs sógor) indítással kezdődik, az számomra kevesebb, mint a levegő. Sőt, inkább a test másik végén távozó ""szellő"".
Vagy nem is vagy valós lény, csak a balhé fenntartására vagy predesztinálva (predesztináció==megjelenítés, tartalomba hozás// jelen szövegkörnyezetben, mert több értelmű kifejezés)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.