Nagyvárosokban, kisebbekben és utak mellett is megvizsgálták a magyar mobilhálózatok teljesítményét a német P3 communications szakemberei. A tesztből kiderül, hogy melyik szolgáltatónál jobb a hívások minősége, hol jobb telefonnal böngészni, letölteni és youtube-ozni. Nagyvárosokban, kisebbekben és utak mellett is megvizsgálták a magyar mobilhálózatok teljesítményét a német P3 communications szakemberei. A tesztből kiderül, hogy melyik szolgáltatónál jobb a hívások minősége, hol jobb telefonnal böngészni, letölteni és youtube-ozni. Komolyan vették a tesztelést a P3-nál, amikor elvégezték a most már rendszeresnek mondható tesztsorozatuk legfrissebb etapját, idén szeptemberben. A szeptember második felében lezajlott, 13 napon át tartó technikai vizsgálat során mindhárom magyarországi mobilszolgáltató hálózatát vizsgálták, egyenként (!) 5300 hanghívással kapcsolatos és 1400 adatforgalmi mintát rögzítettek. A mérés dokumentációja szerint a vizsgálati pontok 53 százaléka volt...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Nem kell itt méricskélni semmit, úgy szar az összes mobilhálózat, ahogy van. A mobilnetről ne is beszéljünk. Ha elhagyod a nagyvárost, minden bizonytalan. Sőt sokszor még ott is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.