Liptai Claudia és a magyar dietetikusok is perre készülnek és közösen lépnek fel.

Perbe fogták Liptai Claudiát, éjszakánként hívogatták és fenyegették a dietetikusok, testőrt is kellett fogadnia, mert egy televíziós műsorban elmondta, milyen fogyasztó kapszulával fogyott le

– ezekkel az állításokkal reklámozza cégét az interneten egy fogyókúrás hatású szer gyártója, írta meg a Bors.

A honlap egy hamis írásos interjút is közölt a TV2 népszerű műsorvezetőjével. Ebben olyan mondatokat idéznek a műsorvezetőtől, mint hogy ötmillió forintra perelte őt a Dietetikusok Országos Szövetsége, amiért elmondta az igazságot, miszerint semmi szükség edzésre az álomalak eléréséhez.

Liptai Claudia menedzsmentje közleményben azt írta a Borsnak:

A tartalom félrevezető, valótlan és minden alapot nélkülöző. Ügyfelünk, Liptai Claudia a terméket soha nem próbálta, a hirdetéshez soha nem adta a nevét, képmása használatához nem járult hozzá, az oldallal és az álhirdetővel semmilyen kapcsolatban nem áll! A Magyar Dietetikusok Országos Szövetségével együttműködésben minden jogi lépést megteszünk ennek az arcátlanságnak a rendezésére.

A Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének elnöke közölte, összefognak Clauval, és közösen lépnek fel az ügyben:

Ügyvédünk Claudiával közösen megtette a szükséges jogi lépése­ket, hiszen nemcsak a műsorvezető, hanem szakmai szervezetünk nevét is jogtalanul használta fel.

A fogyasztószer egyébként könnyű fo­gyást ígér sport és diéta nélkül. Ábel Anita és Tóth Vera képeit is felhasználták jogtalanul a termék reklámozására.

Forrás: Bors

Fotók: Instagram

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.