Nagyon készült Lagzi Lajcsi, hogy a december 6-ára tervezett tárgyaláson végre tisztázhassa magát, de erre mégsem lesz lehetősége, elhalasztják a tárgyalást.

A zenész 50 millió forintos gáz-­, víz- és áramlopási ügyének tárgyalása további hónapokat csúszik. A Budaörsi Járásbíróság arról értesítette, hogy a nagy terjedelmű, bűnjelként lefoglalt iratról a másolat készítése hosszabb időt vesz igénybe.

„Ötvenezer oldalnyi iratot kell lemásolni és eljuttatni mindenkinek úgy, hogy a felkészülésre is legyen ideje” – közölte a bíróság kommunikációs osztálya.

A mostani is már egy halasztott időpont volt, amit eredetileg júniusra hirdettek meg.

„Két éve élünk teljes bizonytalanságban, én úgy vártam azt a tárgyalást, mint más a karácsonyt. Tisztázni akarom magam! A feleségemet is meggyanúsították csak azért, hogy engem megtörjenek, azt állítják például, hogy 1995 óta a bűntársam. Na, én 1998-ban találkoztam vele. Az ilyen hazugságok m­iatt akarok az asztalra csapni, alig várom, hogy kiterítsem a kártyáimat” – mondta a Blikknek Galambos Lajos.

Tovább halasztják Lagzi Lajcsi tárgyalását

(Fotó: YouTube/Hír Tv)

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"A Budaörsi Járásbíróság arról értesítette, hogy a nagy terjedelmű, bűnjelként lefoglalt iratról a másolat készítése hosszabb időt vesz igénybe."
A XXI. században 50.000 oldalt papírra vetnek és még le is másolnak !? Miért nem teszik egy adathordozóra fél perc alatt megvan és az olvassa meg akkor amikor akarja. Az iratokat tán nem Erika írógépen írták?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
"A Budaörsi Járásbíróság arról értesítette, hogy a nagy terjedelmű, bűnjelként lefoglalt iratról a másolat készítése hosszabb időt vesz igénybe."
A XXI. században 50.000 oldalt papírra vetnek és még le is másolnak !? Miért nem teszik egy adathordozóra fél perc alatt megvan és az olvassa meg akkor amikor akarja. Az iratokat tán nem Erika írógépen írták?
human
Majd kifizeti az elmaradt adót és hasonlókat és szabadon, vígan távozik. Hasonló lesz Győzike esete is.
szaboria1
@Eladott Ország: A rengeteg oldal miatt a bíró sem ígazodik már el ezért is hallaszt.
papa.49
Ez nem kicsit sántító magyarázat, vagy ott a bíróságon még stencilgéppel csinálják a másolatokat ???
Szerintem meg jegelik a dolgot a választások utánra !!!
eszegfu
@Eladott Ország: 8:24 Ha minden kihallgatási, stb. jegyzőkönyv számitógépen készül, akkor tényleg egyszerü lenne valamilyen adathordozóra átmásolni. De azt gondolom, hogy nincs igazából számitógépes rendszer, ahol ügyiratra rákeresve össze lehet "fésülni" az anyagot. Az is lehet, hogy ez a "rend"... mármint papiralapon kiadni az anyagot.
Eladott Ország
@eszegfu: Jobb helyeken a papír alapon bejövő iratokat (kérelmet) is beszkennelik, és számítógépre viszik. Azaz az ügyirat megvan papír alapon és digitalizálva is. A kihallgatási jegyzőkönyvet is be lehet szkennelni, ritka már az hogy gyorsírással vagy mechanikai írógéppel rögzítik a jegyzőkönyvet . A digitalizált anyagot, meg a "mappa" rendezi egy "gatyába".
eszegfu
@Eladott Ország: Rendben, "elvileg" igazad is van, sőt talán gyakorlatilag is! (De én még nem voltam ilyen helyzetben, igy pontosan nem is tudom mi, hogy készül.) Csak azt tudom elképzelni, hogy a papir alapon lévő iratok kiadása egy igy szabályozott "eljárás".
Eladott Ország
@eszegfu: Számítógépről kinyomtatják és hitelesítik a papírokat.
Eladott Ország
@szaboria1:ma 08:34 Meg az is lehet, hogy Lagzi Lajcsi valamelyik ingatlanját még le akarják nyúlni, "jó áron."
hvg.hu/gazdasag/20160318_Lagzi_Lajcsi_milliardokert_hirdeti_birtokat_egy_nemet_oldalon
sokanvagyunk
Ez az 50 ezer oldal csak az induló terjedelem... - a résztvevők joggal kapnak majd életműdíjat munkájukért :) - hiszen legnagyobb íróink sem írtak ennyit egész életük során.
Eladott Ország
A bíróságok nem igazságot, hanem jogot szolgáltatnak. Mert az igazságszolgáltatás a politika befolyása alá került. A társadalomban mindenki számára egyformán kötelező törvények uralkodnak, bárki hágja is át őket, ugyanazért a törvényszegésért mindenki egyformán bűnhődik… az állampolgárok ma már csak legyintenek, ha azt a szót hallják, jogegyenlőség.
Ha így haladunk a fidesz uralma alatt , akkor elérkezünk a bolsevik diktatúrák gyakorlatára, csak fordított szereposztásban, mert akkor a védők kérték gyakran az ítélet súlyosbítását…

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.