Mit tehet, hová fordulhat egy fiatal fiú, akik körül csak heteroszuexuálisok vannak, de ő fiúkhoz vonzódik? A Tabukról tabuk nélkül című műsor a Spektrum TV-n olyan kérdéseket boncolgat, melyekről gyakran inkább nem beszélünk, legyen szó halálról, gyászról, függőségekről, szexuális identitásról és szokásokról, atipikus családokról vagy akár eltitkolt bűnökről. Egy transznemű férfi elmesélte nekünk, hogy bár XX kromoszómákkal született, és születésekor lányként anyakönyvezték, ma már azért küzd, hogy az állam végre hivatalosan is elismerje őt férfiként. De hogyan lehet előbújnia egy fiatal fiúnak, aki azt látja, hogy a környezete gúnyolódik a melegeken? Hová fordulhat, kitől kérdezhet egy iskolás, ha a saját neméhez vonzódik?

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
mi a bántért kell ebből ekkora faksznit csinálni? Ez is a csuhásoknak köszönhető. 2000 éve senki nem értette volna, hol itt a probléma. '00 éve, h Freud ezt boncolgatni kezdte. és csak a közelmúltban szedte le a WHO a betegségi listáról. Sztem inkább azok betegek, akik mindenképpen rá akarják erőszakolni az idióta viselkedési mintájukat másokra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.