Gundel Takács Gábor a Facebook oldalán jelentette be, hogy hosszas tárgyalások után sikerült egyezségre jutnia a TV2-vel, így folytatódhat a csatornán az Áll az alku.

Gundel a rövid bejelentkezésében azt mondta, nem volt könnyű megegyezésre jutni, mert ragaszkodott a függetlenségéhez, de végül sikerrel jártak.

A további részletekről azt mondta a csatorna joga nyilatkozni.

A videó után a TV2 is kiadott egy közleményt,  melyben azt írják, a szereplőválogatásra két hét alatt közel hatezren jelentkeztek. Az őszi évadban a teljes lakosság körében adásonként átlagosan 676 ezren nézték Gundel Takács műsorát, és 30 adásból 26 nyerte a műsor sávjának nézettségi versenyét.

„Ez a produkció valójában nem a táskákról és nem a pénzről szól, hanem emberekről és döntésekről. Nagyon érdekes annak is, aki játszik, de annak is, aki mindezt otthonról követi figyelemmel. Jó volt újra vezetni ezt a műsort, és a visszajelzések azt mutatják, hogy a nézők is kíváncsiak az Áll az alkura. Ezért is vállaltam el nagy örömmel a folytatást" – mondta Gundel Takács Gábor.

Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója elmondta: a csatorna maximálisan elégedett az Áll az alku nézettségével, így nem volt kérdés a folytatás.

A műsort az IKO Műsorgyártó készíti.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adrenalink
@Ludmilla: Legyen Neked hiteles a savanyú kvíz"professzor", aki hibátlanul fel tudja olvasni a helyes választ az előtte lévő monitorról! :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.