Harry herceg és barátnője, Meghan Markle eljegyzésének "pillanatokon belüli" bejelentését jósolja a pénteki brit bulvársajtó. Úgy tűnik a fogadóirodák is elhitték ezt: nem vesznek már fel téteket arra, hogy bejelentik-e Harry és barátnője eljegyzését, és ha igen, mikor.

A brit sajtó Harry herceg esküvőjének "pillanatokon belüli" bejelentésére készül

(Fotó: YouTube/E! News)

A két legolvasottabb brit bulvárlap, a The Sun és a Daily Mail is arról cikkezett, hogy a BBC brit közszolgálati médiatársaság az udvar kérésére "készenlétbe helyezte magát" a bejelentés fogadására és közzétételére.

A legnagyobb fogadóiroda hálózat, a William Hill szóvivője közleményben tudtatta: a cég meggyőződése szerint az eljegyzés már meg is történt, mégpedig "valószínűleg jó ideje", és csak a hivatalos bejelentés van hátra.

A lapértesülések szerint a 36 éves amerikai színésznő már áttelepítette Londonba személyes ingóságait, sőt két kutyáját is az Egyesült Államokból, és autót is vásárolt.

A brit és a világsajtó tavaly ősszel kezdte gyanítani Harry és a Los Angeles-i születésű Meghan Markle kapcsolatát. A herceg és a színésznő állítólag Kanadában ismerkedett meg, ahol Harry a maradandó sérüléseket szenvedett brit és nemzetközösségi katonák megsegítésére általa kezdeményezett nagyszabású éves nemzetközi sportviadal, az Invictus Games promóciós rendezvényein vett részt.

A William Hill már az esküvő helyszínére kínál fogadási lehetőséget. A hálózat a legvalószínűbbnek a londoni Szent Pál székesegyházat tartja; erre mindössze 1/1-es nyereményesélyt írt ki, vagyis aki erre fogad, gyakorlatilag csak a pénzét kapja vissza.

Az ősi londoni koronázótemplom, a Westminster apátság 2/1-es, a London nyugati határában fekvő windsori kastély, a királyi család legnagyobb angliai rezidenciája 6/1-es kiírással szerepel a William Hill fogadási lehetőségei között. A fogadóhálózat a legvalószínűtlenebb – így a legnagyobb nyereményesélyt kínáló – lehetőségek között kínálja játékra azt, hogy az esküvő Amerikában lesz: erre pénteken 33/1-es esélykiírás volt érvényben.

(MTI)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ne már ennyire fussa? Mármint erre a címadásra? Fogalmazásgátlót vettetek be?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.