Megkérdezésük nélkül használta fel szolgáltatásuk eladására Sebestyén Balázs és Kis Grófo nevét és arcát egy cég, amely könnyű pénzkereseti lehetőséget ígér embereknek.

„Most kaptam a hírt, hogy a nevemet használja egy bizonyos cég, ami remek befektetési lehetőséget és gyors meggazdagodást ígér! A hirdetésükben a számba adtak olyan mondatokat, hogy én is kipróbáltam az ő módszerüket, bevált, rengeteget kerestem vele, kihagyhatatlan lehetőségnek beállítva a hirdetést! Senki ne dőljön be nekik, semmi ilyen és ehhez hasonló szerződésem nincs ilyen céggel, ne klikkeljetek és legfőképpen semennyit ne utaljatok vagy fizessetek nekik!” – írta Facebook-oldalán Balázs, aki felháborodásának is hangot adott. „Szemét dolog így kicsalni emberekből pénzt!

Kis Grófo, a népszerű mulatós­zenész is szerepelt ugyanennek a cégnek a hirdetésében egy másik weboldalon.

„Rengetegen támadtak az utóbbi időben, ezért úgy gondoltam, hogy tiszta vizet öntök a pohárba! Bízom abban, hogy ezzel valami jót teszek és sokaknak segíteni tudok...” – ezeket a mondatokat adták Kis Grófo szájába, aki a cikk szerint 1500 forintot be is fektetett, amely naponta 20-30 ezer forintnyi tiszta bevételt hoz neki azóta. A zenész azonban állítja, sosem nyilatkozott a cégnek.

„A rajongók írtak nekem, hogy látták ezt a hirdetést, és igaz-e? Természetesen nem én nyilatkoztam ezt, és nagyon sajnálom, hogy visszaéltek a nevemmel” – mondta Kis Grófo.

Mindkét híresség jogi úton próbál elégtételt nyerni az ügyben.

(Blikk)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cikicakk55
Az olyan cégeknek már eleve nem lehet hinni akik ilyen média prostituáltakkal reklámozzák magukat.Még ha valamelyik tudóst,színművész,vagy befutott tényleg karriert felmutatni tudó énekessel variálnak,akkor hihetőek lehetnének.Aki meg bedől annak,hogy 1500 ft befizetésével naponta 25.000- 30.000 ft jövedelemre tehet szert,az meg is érdemli,hogy átverjék.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.