Hadházy Ákos csütörtökön három különböző budapesti helyszínen tekinthetett bele a nemzeti konzultációs ívek feldolgozásába. Nem, az élő fába nem kötött bele, csak a dobozokba, hogy hiteltelenítse a nemzeti konzultációt. Magvas facebookos gondolataiból idézünk: „Egyik helszínen sem tudtak ugyanis arról mutatni BÁRMILYEN nyilvántartást (még egy nyomorult kockás lapot sem) hogy hány doboz érkezett be hozzájuk az adott napon és hány távozott.” Ha a „helszinek”-től el is tekintünk, bizonyára magyarázatra szorulna a „doboz” fogalma. (...) Szél Bernadett és Hadházy Ákos LMP-s politikusok betekinthettek a nemzeti konzultáció kérdőíveinek feldolgozásába és úgy látták, nem érkezhetett annyi kérdőív vissza, mint amennyi mondanak. Úgy tűnik, "Ron Werber ismét aktivizálta magát", és a két LMP-s azt mondta el, amit a kampánytanácsadó leírt nekik. Az LMP nemcsak azokba az emberekbe rúgott bele, akik feldolgozzák az íveket, hanem abba a most már közel 2 millió emberbe is, aki részt vett a...

Forrás: gondola.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mackoka46
Orbáncék rendszerének az alapja a kamu. A kamu nagyhatalom, diktatúra épült ki segítségével, ami jól láthatóan üzemel a jogállam leple alatt.
Equus
mindenki tudhassa asztat, h 22,7 millió visszaküldött ívről van szó, amibe a rohingyák még nincsenek is beleszámolva.
dr. prédikátor
@Equus: De a tuszi hutuk már be vannak számolva, meg a szőröstalpuak is.!!!
mackoka46
Orbáncék rendszerének az alapja a kamu. A kamu nagyhatalom, diktatúra épült ki segítségével, ami jól láthatóan üzemel a jogállam leple alatt.
GeoCravker
@Equus: Amennyiben pedig nem tetszik, akkor ezek mind kimennek a Kossuth térre tüntetni. Magukkal cipelve a másik kétmilliót is.
Úgyhogy, mire lezárják egy hét múlva, addigra mind a 40 millió magyar visszaküldi. Meg a Szíriuszról is üzennek a hangok Orbán fejében.
Eriksson
Ez a Szél, meg Hadházy úgy össze vannak nőve, mint Gyurcsány meg Vadai. Kérdés, hogy nem lesz-e itt is gyerekprojekt a házasságok megőrzése érdekében.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.